• BIST 9566.84
  • Altın 2487.06
  • Dolar 32.5169
  • Euro 34.8682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Gazi Kara’yı Ziyaret Etti

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Gazi Kara’yı Ziyaret Etti
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mart ayı içerisinde Diyarbakır'da 8 polisin şehit olduğu olayda...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mart ayı içerisinde Diyarbakır'da 8 polisin şehit olduğu olayda yaralanan Polis Memuru Yasin Kara'yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Polis Memuru Yasin Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, terör saldırısında gazi olan Polis Memuru Yasin Kara'ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Gürkan, "Doğu hadiseleri bizleri milletçe üzen ve gark eden bir hadise. Bugün de Güneydoğu'da gazi olan polisimize geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Allah acil şifalar versin. Memleketimizin bu musibetten bir an evvel münezzeh olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyoruz. İnşallah bu terörle ilgili iştigal eden bütün teröristler gerekli cezayı devletimizin güvenlik kuvvetlerinden alacaklardır. Orada da yaralananlara acil şifalar diliyoruz, Allah'ın rahmetine kavuşanlara Allah'tan rahmet diliyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise emniyet güçlerinin canını hiçe sayarak, terörle mücadele ettiğini kaydetti. Şahin, "Kirli, alçakça bir terörün yaşanmış olduğu o bölgede, insanların güvenliği için çalışan güvenlik güçlerine Allah yardım etsin. Bütün varlarını yoklarını ortaya koyarak, o toprakları savunmaya çalışıyorlar. O bölgede yaşayan insanlarımızın huzuru için, rahatı için ülke bütünlüğünün muhafazası için, cansiperane şekilde mücadele ediyorlar. Aramıza nifak tohumları serpmeye çalışan maalesef taşeron bir şirket var. Terör olaylarının yaşandığı illerde halkın devlete olan desteği artıyor ve bu destek terör örgütünü bitirme noktasına getirdi. Asıl kazancımız da bu. Bizim amacımız o bölgedeki buna benzer bir takım terör unsurlarını bertaraf etmek ve devlet millet kaynaşmasını sağlamak. O bölgede mücadele eden bütün kardeşlerime Cenabı Allah yardım etsin" diye konuştu.

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Gazi Kara’yı Ziyaret Etti

Milletvekili Şahin Ve Başkan Gürkan, Gazi Kara’yı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim