• BIST 9061.94
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Milletvekili Dülger’in Gazeteciler Günü mesajı

Milletvekili Dülger’in Gazeteciler Günü mesajı
AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kilis milletvekili Dülger, bağımsız ve tarafsız bir basın, sağlıklı bir toplumun oluşması ve devamlılığını koruyabilmesi adına önemli bir unsur olduğunu ifade etti.

Dülger, Bir ülkede sadece iktidar ve muhalefet partileri değil, medya kuruluşları da demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayarak, " demokratik süreçlerin sağlıklı işlemesi için sorumluluk ve yükümlülük sahibidir. Basının verimli ve doğru işleyişi ise basın çalışanları ve çalışan gazetecilerimize bağlıdır. Bu nedenle, bireyin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden, kişilik haklarına saygılı, doğru ve tarafsız bir görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren, en doğru haber ve görüntüler için can güvenliklerini hiçe sayarak görev yapan ve mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen üstün bir çabayla topluma hizmet eden siz değerli basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum" dedi.

Dülger sözlerini şöyle sürdürdü, "Her geçen gün değişen, dönüşen, temel hak ve özgürlükler başta olmak üzere her alanda büyük ilerlemeler kat eden günümüz Türkiye'sinde ve günümüzde anında iletişimin hayati önem taşıdığı küresel dünyada özgür bir basın, aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle sivil toplumun dinamizmini beslemekte ve demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Kilis'imizin ve hemşehrilerimizin doğru ve ilkeli haber almasına gönül veren siz çok değerli basın mensuplarını, objektif gazetecilik ilkesinden ayrılmadan, haber alma özgürlüğüne sunduğu katkı ve Kilis'imizin sorunlarına ışık tutmadaki gayretli çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyor, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile bir kez daha kutluyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim