• BIST 9679.8
  • Altın 2487.427
  • Dolar 32.4232
  • Euro 34.4091
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 18 °C

Milletvekili Ağralı’dan Gündem Değerlendirmesi

Milletvekili Ağralı’dan Gündem Değerlendirmesi
AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İl Başkanlığı'nda yapılan basın toplantısında, Milletvekili Abdulah Ağralı'ya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sağbili ile Lokman Özturhal eşlik etti.

Ülkenin 1 Kasım seçimlerinden AK Parti'nin büyük bir zaferle çıktığını hatırlatan Ağralı, "Siyasi istikrar, ülke ekonomisinin başarılı gelişimi, tekrar ülkemize hakim olmuştur. Bu vesile ile ülkemizin müreffeh geleceği için tüm seçmenlerimize bir kere teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Afyon kampını da değerlendiren Abdullah Ağralı, "Partimizin yoğun, tempolu çalışmaları devam etmektedir. Bu hafta sonu Afyonkarahisar ilimizde yaptığımız 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantımız başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Gerekli istişareler ve değerlendirmeler yapılmıştır. Milletimize daha güvenilir yarınlar bırakmak için gayret ve azimle yolumuza devam ediyoruz. Bu manada Sayın Başbakanımız ve Konya Milletvekillerimiz Afyon'da bir araya gelerek Konyamızın projeleri, yatırımları ve sorunlarını ele alma fırsatı da bulduk. Çok verimli ve güzel bir toplantı oldu" diye konuştu.

TERÖRLE MÜCADELE

Doğu ve Güneydoğu'da emniyet güçlerinin başarılı operasyonlar yürüttüğünü ifade eden Ağralı, "Ülke ve bölge halkının huzurlu yarınları için görevlerine devam etmektedir. Tüm güvenlik görevlilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor, şehitlik mertebesine ulaşan kardeşlerimize Rabbim'den rahmet, kederli ailelerine bir kere daha başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Şırnak görevlendirmesine de değinen Ağralı, "AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye ikişer veya üçer milletvekili görevlendirdi. Ben de Şırnak için görevlendirildim. Zor bir ortamdan geçiyoruz. Bu manada bizler Şırnak'a gideceğiz. Ortaya bir çalışma takvimi çıkarıp toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek huzurun yeniden tesisi noktasında gayret göstereceğiz inşallah" dedi.

Ağralı'nın açıklamaları şöyle:

"PKK terörüne en büyük dersi bizim kardeşliğimiz verecektir. Bu bin yıldır böyledir ve daima da böyle kalacaktır. Boş hayaller peşinde koşan terör örgütünün arkasından gidilmediğini milletimiz görmektedir. Teröristlere ve destekçilerine en büyük dersi bölge halkı vermektedir. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Bey'in de belirttiği gibi temizlik operasyonlarında büyük mesafeler kat edildi. Her hangi bir süreç değil, ta ki teröristler ülkemizi terk edene kadar devam edecek ve şu aşamada süre tayini söz konusu değildir. Bu ülke hepimizindir. İlelebet de böyle kalacaktır. Sayın Başbakanımız yakın zamanda Diyarbakır'a ziyarette bulunacaktır. Ülkemizin her karış toprağı bizim için kutsaldır ve her kesime hitap eden tek siyasi partide AK Parti'dir. Seçim sonuçlarında da görüldüğü gibi tüm şehirlerimizin, çoğunluğunda 1. parti, az bir kesiminde de 2. parti AK Parti'dir. Diğer hiç biç bir partide ülkemizin siyasi tarihinde bu özelliği göremezsiniz. Ülkemizde Kürt meselesi diye bir mesele yoktur. Mesele teröristleri ülkemizden sınır dışı etmek, HDP ve mensuplarına Kürt kardeşlerimizi temsilcisi olmadıklarını öğretmektir."

RUSYA'NIN TÜRKMEN ZULMÜ

Ağralı, "Hafta sonu Rusya, Türkmen bölgesinde ülkemizden giden yardımları organize bir sivil toplum kuruluşumuzun deposunu vurmuş, insani yardıma dahi tahammülü olmadığını bir kere daha göstermiştir. Partimizin tüm organları bir yardım seferberliği başlatmış ve 10 günlük süre zarfında il ve ilçe teşkilatlarımızda toplanan insani yardımlar kardeşlerimizin yaşadığı bölgelere ulaştırılacak ve mücadelelerine desteklerimiz devam edecektir. Bir kere daha birlik ve beraberliğimizin önemini vurgulamak istiyorum. Geleceğimizi inşa etmenin tek yolu illa kardeşlik illa kardeşlik diyorum. Bu manada İl Gençlik Kollarımız tarafından başlatılan yardım kampanyası da sürüyor. Buradan sizlerin vasıtasıyla tüm vatandaşlarımıza desteklerini esirgememelerini rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim