• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

MHP’li Vekil Osmanağaoğlu’ndan sert açıklama

MHP’li Vekil Osmanağaoğlu’ndan sert açıklama
MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ömrünü Türk milliyetçiliği davasına adamış MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin isminin dahi terör...

MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, ömrünü Türk milliyetçiliği davasına adamış MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin isminin dahi terör örgütü mensuplarıyla bir araya getirmenin en büyük ihanet olduğunu söyledi.

MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Kirli tırnaklarını sinemize kadar uzatan hoyrat eller var. Bu el, iaşesini kandan ve kaostan kazanan beynelmilel tiranların elidir. Siyasetin içerisinde bunlarla el ele verip millet aleyhine el kaldıran kaos komisyoncularını da biliyoruz. Bunlar, ilgili kumpanyanın talimli aktörleridir. Bunlar, ağzının sağ tarafı ile hamaset yaparken sol tarafıyla da; emperyalist ıslıklar çalabilen siyasetin çok yüzlü tiyatral kimlikleridir. Bunların başından beri başa gelip, başa oturma sevdasıyla, terör sevicilerle baş başa verip oluşturdukları kirli ittifak; Millet İttifakının tescilli ve baş üstünde tutulan üyesi HDP'nin Grup Başkan Vekilinin sözleriyle bir kez daha ortaya çıkmıştır. Türk milletinin vicdanı tarafından reddedilen bu aykırı ittifak; Kandil güdümlü malum partinin Grup Başkanvekili tarafından; müttefiki İP'in üslubunu yola getirme namına sarf ettiği; "Size PKK'ye gönül vermişlerin de olduğu insanlar oy verdi. Şu an koltuklarınızda HDP'nin oyları ile oturuyorsunuz" ifadeleriyle açık olmuş, bir kez daha tescillenmiştir" dedi.

"Kendi milletinin ferasetiyle dalga geçenleri bu millet affetmez"

MHP lideri Bahçeli ile terör örgütlerinin adını aynı cümlede sarf etmenin fütursuzca olduğuna işaret eden Osmanağaoğlu, "Bunlar, bodrum katlarında terör sevicileriyle iş tutarken, vitrininde de bit pazarı eskisi bir demokrasinin defolu mallarını satan, milli nifak binasının kaos komisyoncularıdır. Bunlar, sağ gözünü Pensilvanya" ya kırpıp; sol gözü ile terörist cenazelerinde yaş döken, milletin gözü önünde; özgürlük, demokrasi, hukuk masalları ile kendilerini kamufle etmeye çalışan ve siyasi tarihimizde bir ikincisine rastlanmayan, bir numaralı tiyatro oyuncularıdır. Bunlar "hadimiyim" dedikleri millete hizmet yolunun gerçek haramileridir. Onun içindir ki; ömrünü bu yola adamış, milletine hizmeti "cana minnet ve ibadet" bilen, Mete'den vatan mücadelesinde şehit olmuş son nefere kadar, büyük tarihi mesuliyeti omuzlarında taşıyan bilge liderimizin ismini, terörist başının ismiyle aynı cümle içerisinde zikredecek kadar fütursuzlaşarak, kendi üzerlerinde oluşan kanaati, muarızlarının ismi üzerine çamur atarak dağıtmaya çalışan, ilgili kumpanyanın talimli aktörleri, Manas Destanının içinden bir "közkamanlık" mavalı çıkarma gayretindedir. "Allah onlara göz versin!" de diyemiyoruz. Çünkü; ihtirasının karanlığında, yıldızlar doğmuş bir bünyenin afakında akıl, feraset ve basiret güneşi ebediyen guruba çekilir. Zorluyorlar ama; Manas Destanı'ndan "közkamanlık" mavalı çıkmaz. Bile isteye kendi milletinin ferasetiyle dalga geçenleri de bu millet affetmez" diye konuştu.

"Birlikteliklerine son verip bu necip milletten özür dilemeliler"

MHP MYK Üyesi, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İttifak ortakları HDP'nin Grup Başkan Vekilinin deyişiyle "Meclise zar zor girenlerin, HDP'nin oylarıyla kapının eşiğinde ancak oturabilenlerin" kendilerine çeki düzen vermelerinde fayda vardır. İP'liği pazara çıkan Meral Akşener'de ve kendisini mezada çıkartan profesyonel siyasetçilerde duruş, ülkü gibi değerleri aramak mümkün değildir. Aradıklarını sananlar elbette vardır! Ama bir şeyi bulunmadığı yerde aramak aramamakla eş değerdir. Kendilerine naçizane tavsiyemiz; PKK terör örgütünün yönetici kadrolarıyla hedef ve eylem birlikteliklerine son verip bu necip milletten özür dilemeleridir. Kendilerine naçizane önerimiz; eli kanlı FETÖ'nün kalemşorlarının desteğini alarak koyuldukları yolun sonunun uçurum olduğunu bir an önce görmeleri ve közkamalıklarına bir son vermeleridir. HDP'nin yol arkadaşı, PKK'nın eylem kardeşi, FETÖ'nün hedef ortağı İP ve aveneleri bilmeliler ki; Milliyetçi Hareket Partisi de muhterem liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de size ve ipiyle kuyuya indiğiniz ağababalarınıza 3 beden büyük gelir. CHP'nin kanatları altına girmiş, HDP'nin himayesinde varlığını muhafaza eden, PKK'lıların alkışladığı, FETÖ'cülerin umut bağladığı siyaset bezirganı bayağı karakterler Türk milletinin ferasetine toslayacak, dün olduğu gibi yarın da Milliyetçi- Ülkücü Hareketin onurlu duruşu karşısında bertaraf olacaklardır. Diğer yandan; Milliyetçi Hareket Partisi'ne kinini kusan, varlığını milliyetçi-ülkücü harekete karşı hasımlık üzerine oturtan, damarlarında PKK-HDP kanı akan bir çok bölücü yoldaşını barındıran, bununla da iftihar eden, teröristlere övgü üzerine övgü dizen, bölücülüğü; demokrasi, kardeşlik, barış gibi anlamlı kelimelerle süsleyip yücelten, teröristlere methiyeler sıralayan CHP'nin ve güdümlü siyasetçilerinin de kendi vekil ve parti yöneticilerinin yakalarına yapışmasında, hesap sormasında büyük fayda vardır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin de ifade buyurdukları gibi; "Hakikat dışında yol arayan, haysiyetsiz bir abesle karşılaşacaktır. Türk milliyetçileri hakikatle kaderini belirlemiş, haysiyetle fikir kutbunu tayin etmiş milletin onurlu fertleridir.'"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim