• BIST 9530.47
  • Altın 2484.461
  • Dolar 32.5066
  • Euro 34.8549
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

MHP’li Fendoğlu’nun Zafer Bayramı mesajı

MHP’li Fendoğlu’nun Zafer Bayramı mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP'li Fendoğlu mesajında, Türk Milleti'nin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümünü kutlamanın onur ve sevinci içerisinde olduğunu belirterek, "Türk Milleti'nin Kurtuluş Savaşı'nda daha da belirginleşen yüce inanç ve milli şuuru, her zaman canlı kalacak ve gençliğe rehber olmaya devam edecektir. Bu büyük zaferi kazanan Şanlı Ecdad'ın mirasçısı olarak bizler, demokrasimizi daha da fazla geliştirmek, insan hak ve özgürlüklerini korumak, ekonomimizi güçlendirmek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, bilim, kültür ve sanatta dünyaya örnek bir ülke olabilmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Farklılıklarımız, birliğimizi tamamlayan zenginliklerimizdir. En büyük gücümüz olan çalışkanlık, birlik ve beraberliğe daima ihtiyacımız olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız" ifadelerine yer verdi.

Kurtuluş Savaşının milli duruşun kendisi olduğunu dile getiren MHP'li Fendoğlu, "Türk milleti tarih boyunca nice zorluğu, nice musibet ve melaneti aşmayı bilmiştir. Gerekirse aynısı heyecan ve kararlılıkla tekrarlanabilecektir. Bu nedenle, bugünkü acıklı ve yürek yaralayıcı ülke tablosundan dolayı hiçbir art niyetli çevre, hiçbir bedbaht ham ve boş hayale kapılmamalı, Türkiye'nin tükenişine şahit olacaklarını düşünmemelidirler. Her gün şehit versek de, her gün terörün hain ve rezil yüzüyle karşılaşsak da, umutsuzluğun koyu sisi gelecekle ilgili parlak düşlerimizin önüne geçemeyecek, insanımızın birbirine düşmanca muamelesine ortam açamayacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin bu puslu günleri mutlaka aşacağını vurgulayan Fendoğlu'nun mesajında, "Türk milleti bugünkü stratejik çalkantıyı, keskin inişi, tuzak ve komplo bezirganlarının eş zamanlı devreye koydukları imha senaryosunu eninde sonunda rafa kaldıracaktır. Unutulmasın ki, varlığımızın güvencesi 30 Ağustos Zaferi ve taarruz ruhudur. Ve bu ruh hala içten içe kaynamakta, açığa çıkmak için uygun zamanı beklemektedir. Bu düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, tüm gazilerimizi saygı ve şükranla yad ediyor, ebediyete irtihal etmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum" denildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim