• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

MHP’den seçmenlerine çağrı

MHP’den seçmenlerine çağrı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, 24 Haziran günü yapılacak seçimlere saatler kala Türk milletinin geleceği hakkında...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, 24 Haziran günü yapılacak seçimlere saatler kala Türk milletinin geleceği hakkında önemli bir karar vereceğini belirterek, "Bir yanda MHP ve AK Parti'nin kurduğu "Cumhur İttifakı" diğer yanda ise bölücü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin destek verdiği "Millet İttifakı" bulunmaktadır" dedi.

Özkan yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye geleceğini tayin edecek önemli bir seçimin arefesinde olduklarını söyledi. Türk Milleti 24 Haziran 2018 pazar günü yapılacak bu tarihi seçimle geleceği hakkında önemli bir karar vereceğinin altını çizen Özkan sözlerine şöyle devam etti;

"MHP ve AK Parti'nin kurduğu Cumhur İttifakı diğer yanda ise bölücü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin destek verdiği Millet İttifak bulunmaktadır. Bu ittifakı kuran partilerin Cumhurbaşkanı adayları 43 vatandaşımızın ölümünden sorumlu tutulan ve tutuklu bulunan HDP'nin adayının bırakılmasını talep etmekte, ana muhalefetin adayı ise hapishanede ziyaret etmektedir. Hain FETÖ'nün yurt dışındaki firari mensupları bu seçimi son şansları olarak görmekte, Kandil'deki bölücü terör örgütü elebaşları, Erdoğan-Bahçeli ortaklığının kendilerinin sonu olacağını söylemektedir. Çünkü 15 Temmuz 2016 hain FETÖ kalkışmasını bastıran milletimizden aldığı güçle devletimiz, önce Fırat Kalkanı harekatı ile Elbab ve Cerablus'u, sonra Zeytin Dalı harekatı ile Afrin'i ülkemize tehdit oluşturan teröristlerden temizlemiştir. Sonrasında ise hain yuvası Kandil'e doğru büyük ve geniş bir operasyon başlatmıştır. Türk savaş uçakları ve topçu birlikleri hain yuvalarını bir bir başlarına yıkmakta ve Irak'ın kuzeyinden sevindirici haberler gelmektedir. Türk Ordusu adım adım Kandil'e ilerlemekte ve bu esnada birçok teröristi etkisiz hale getirmektedir. Bölücü terör örgütünün sözde üst düzey yöneticilerinin birçoğunun öldürüldüğü, önemli iki tanesinin ise yakalanıp Türkiye'ye getirildiği haberleri dolaşmaktadır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ısrarla belirttiği "Kandil'e Türk Bayrağı dikilmelidir" hedefinin gerçekleşmesi sadece bir zaman meselesi haline gelmiştir."

"Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, mecliste ise, MHP'nin desteklenmesi hayati derecede elzemdir"

MHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerinin Türkiye üzerinde emelleri olan batılı ülkeler ve onların içindeki taşeronlarıyla mücadele edeceklerine ilişkin hiçbir emare görünmemekte olduğunu belirtti. Özkan, "Tüm bu gelişmelerin yaşandığı şu kritik dönemde yapılacak olan hayati seçimler öncesi, büyük Türk milletinin feraset ve basiretinin bir kez daha öne çıkacağını ve terör örgütlerinin desteklediği bir partiyle arasına mesafe koymayı bırakın, birlikte aynı ittifakın içerisinde yer alacak kadar kimliksizleşmiş olanlara sandıkta gereken dersi vereceğine inanıyorum. Çünkü "Millet İttifakının" ne cumhurbaşkanı adaylarının ne de parti yöneticilerinin FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri, vatanımız üzerinde emelleri olan batılı ülkeler ve onların içimizdeki taşeronlarıyla mücadele edeceklerine ilişkin hiçbir emare görünmemektedir. Aksine işaretler, onlarla birlikte ve işbirliği halinde olduklarını göstermektedir. Türkiye Brüksel'den ya da Washington'dan yönlendirilmemeli ve yönetilmemelidir. Türkiye Avrupa ve ABD'nin güdümündeki FETÖ, DAEŞ ve PKK gibi terör örgütleriyle terbiye edilemeyecek kadar büyük bir ülkedir. Türkiye dış mihrakların ve üst aklın kurduğu oyunları bozacak derin bir devlet aklına ve tecrübesine sahiptir. Bu akıl, bilge liderimiz ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından "Millet Aklı" olarak tarif edilmiş ve "Cumhur İttifakında" vücut bulmuştur. Bu ittifakın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu ittifakın hem Cumhurbaşkanlığını hem de mecliste çoğunluğu kazanması ile birlikte, FETÖ terör örgütünün yıkıcı ve tıkayıcı faaliyetleri nedeniyle zaafa uğrayan devlet yönetim sistemi ve bürokrasi tekrar inşa edilecek. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan 2023 vizyonunun temeli atılacaktır. Böylelikle ekonomik, siyasi, teknolojik, askeri ve diplomatik alanda "Tam Bağımsız Türkiye" hayali gerçekleştirilmiş olacaktır. Bu nedenlerle Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan, mecliste ise, MHP'nin desteklenmesi hayati derecede elzemdir. Büyük Türk milletinin ve sağduyu sahibi Bilecik halkının oy vermeye giderken tüm bu etkenleri göz önünde bulunduracağını, feraset ve basiretiyle en doğru tercihi yapacaklarına inanıyorum. 24 Haziran 2018 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim