• BIST 9678.33
  • Altın 2504.672
  • Dolar 32.5831
  • Euro 34.8411
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

MHP Samsun İl Yönetimi Tanıtıldı

MHP Samsun İl Yönetimi Tanıtıldı
MHP Samsun İl Başkanlığı, düzenlediği kahvaltı programıyla, yeni görevlendirilen il yönetimini tanıttı.

MHP Samsun İl Başkanlığı, düzenlediği kahvaltı programıyla, yeni görevlendirilen il yönetimini tanıttı.

Amisos Otel'de düzenlenen programa MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, MHP Samsun İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı. MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin programda bir konuşma yaparak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öncelikle MHP'de birlik ve beraberliği sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Tekin, "Bu günlerde olduğu gibi bizlerin bu samimi mücadelesini fitne, fesat ve dedikodu üreterek gölgelemek isteyenlere de asla taviz vermeyeceğiz. Kendilerini 47 yıllık bu hareketten daha büyük gören "biz olmazsak MHP olmaz" zannedenlere de MHP'nin hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağını göstermek boynumuzun borcu olacaktır. 1 Kasım seçimleri sonucu parti içerisinde bir muhalefet durum ortaya çıktı. Biz MHP'yi edebiyle, ülkücü ahlakla eleştiren ya da bu konuda gerçekten samimi düşüncelerle değişim istediğini söyleyen herkesin fikrine saygı duyuyoruz. Bu konuda bizi ve genel merkezimizi eleştiren kimse bizim düşmanımız ya da rakibimiz değil. 2018'de olağan kongre süreci yaşanacak. Bu yaşanacak kongre sürecinde muhalif olan olmayan herkesin bu kongrede genel başkanlığa aday olma hakkı vardır. Mahkeme kararı Nisan ayında açıklanacak. Mahkeme süreci olsa da olmasa da genel merkezimizin ifadesi kongrenin olağan tarihinde olacağıdır" dedi.

Mahkemenin kongreye gidilme kararı vermesi ve kongrede Meral Akşener'in genel başkan olmasına yönelik soruya cevap veren Tekin, "MHP İl Başkanlığı görevi bana tebliğ edildiğinde hangi terbiye ve ahlakla bu görevi kabul ettiysem, göreve bir başka genel başkan gelirse yine aynı terbiye ve ahlakı devam ettiririm. Bizimle çalışmak isterlerse biz elimizden gelen samimiyeti gösteririz. Çalışmak istemezlerse, koltuktan kalktıktan sonra sokakta ülkücüye yakışır bir şekilde MHP'nin katkısı için çalışmaya ben ve arkadaşlarımın adına söz veriyorum" diye konuştu.

Değişimin hayatın bir gerekliliği olduğunu belirten Tekin, "Ama ben şu şartlar altında genel başkanımızın değişmesi gerektiğine inanmıyorum. MHP'de bazı değişiklikler yaşanabilecektir ki, bunun en açık örneği bizim buraya görevlendirilmemizdir. Genel Merkezin uygun gördüğü şekilde kendi sisteminde, il ve ilçe teşkilatlarında muhakkak bir değişim yaşanacaktır" dedi.

MHP Samsun İl Yönetimi Tanıtıldı

MHP Samsun İl Yönetimi Tanıtıldı

MHP Samsun İl Yönetimi Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim