• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı!

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı!
Meteoroloji'den yurdun geneli için son dakika hava durumu açıklaması geldi.

Meteoroloji'den yurdun geneli için son dakika hava durumu açıklaması geldi. Yağışlı havaların ardından Türkiye'nin birçok kesiminde vatandaşlar sıcak ve güneşli havanın tadını çıkarıyor. Haftasonu da, plan yapmadan önce en önemli etkenlerden biri hava durumu. Vatandaşlar için "Bugün hava nasıl olacak?" sorusu merak edildi. Şehirlerimizin genelinde sıcaklık artışı beklenirken, Hakkari'de önümüzdeki hafta kar yağışı bekleniyor. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne ait son hava durumu tahmin raporları...

Güneşli ve açık havanın tadını çıkaran vatandaşlar, Meteoroloji'den gelen son dakika uyarılarını takip ediyor. Geçtiğimiz günlerde yurdun birçok kesiminde hava sıcaklıkları artış gösterdi. Bugün için de Türkiye'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıklarında artış olacağı uyarısı yapıldı. Vatandaşlar plan yapmadan önce, "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK (9 MART 2019)
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne ait, bugün için yayınlanan il il tüm 
hava durumu verilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yurt genelinin az bulutlu ve açık, zamanla akşam saatlerinden sonra kuzeybatı kesimler ile Antalya çevrelerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, Ege, Karadeniz'in iç kesimleri, İç ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının; ülke genelinde hissedilir derecede artacağı, güney kesimlerde mevsim normallerinin 2-4 derece, kuzey ve iç bölgelerde ise 5- 9 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın; genellikle güney yönlerden, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun güney kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR
ÇIĞ UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunun yüksek kesimlerinde eğimi fazla dik yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır. Çığ tehlikesine karşı vatandaşlarımızın ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla akşam saatlerinden sonra bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BURSA °C, 24°C
Az bulutlu ve açık

İSTANBUL °C, 18°C
Az bulutlu ve açık, zamanla akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu

EGE
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 21°C
Az bulutlu ve açık

İZMİR °C, 20°C
Az bulutlu ve açık

AKDENİZ
Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra Antalya çevrelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA °C, 21°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 20°C
Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ANKARA °C, 17°C
Az bulutlu ve açık

KONYA °C, 20°C
Az bulutlu ve açık

BATI KARADENİZ
Az bulutlu ve açık, zamanla akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BOLU °C, 19°C
Az bulutlu ve açık, zamanla akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu

DÜZCE °C, 23°C
Az bulutlu ve açık, zamanla akşam saatlerinden sonra parçalı bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksek kesimlerinde eğimi fazla dik yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır.

SAMSUN °C, 23°C
Az bulutlu ve açık

TRABZON °C, 16°C
Az bulutlu ve açık

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin doğusunun yüksek kesimlerinde eğimi fazla dik yamaçlarda çığ riski bulunmaktadır.

ERZURUM °C, 4°C
Az bulutlu ve açık

KARS °C, 6°C
Az bulutlu ve açık

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DİYARBAKIR °C, 18°C
Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP °C, 17°C
Az bulutlu ve açık

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim