• BIST 9494.31
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Mesut Bakkal: Zor bir dönemece girdik

Mesut Bakkal: Zor bir dönemece girdik
Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Zor bir dönemece girdik, burada bahar havası estiremem, birazda üzüntüm oradan. Ama 7 tane maçımız var....

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "Zor bir dönemece girdik, burada bahar havası estiremem, birazda üzüntüm oradan. Ama 7 tane maçımız var. İçeride 4 maç kaldı, devam edeceğiz. Bunun başka bir şıkkı yok." dedi.

Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettikleri ve 2-1 yenildikleri Bursaspor maçı sonrası açıklamada bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal, devam etmekten başka çarelerinin olmadığının altını çizerek şunları söyledi:

"Çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Gol kaçırmak üzerine mazeret üretmeden bıktık haftalardır. Antalya ve Trabzon maçları. Şimdi yeniden baktım da hakikaten çok basit goller yemişiz. Üzülüyoruz yani. Klasik olacak ama devam etmemiz gerekiyor. Elimizde avucumuzda sakatlarımızın olduğu bir ortamda en iyi kadroyla çıkmaya çalışıyoruz. Söylenecek fazla bir şey yok. Dik durarak devam edeceğiz. Bunun başka bir yolu ve çaresi yok, devam edeceğiz."

Teknik Direktör Mesut Bakkal, hakemin bazı pozisyonlarda hatalı kararlar verdiğini söyledi. Kaleci Setkus'un beli ağrıdığı için yerine oynayan Korcan'ın iyi oynadığını ve inanılmaz kurtarışlar yaptığını aktaran Bakkal, şöyle devam etti:

"Gerçekten çok üzücü goller yiyoruz. Bu mücadelenin sonu bu kadar ucuz olmaması lazım. Hasan, Aatıf ve Burhan'ın kaçırdığı golün bir tanesini atsak belki daha farklı olacaktı. Zor bir dönemece girdik, burada bahar havası estiremem, birazda üzüntüm oradan. Ama 7 tane maçımız var. İçeride 4 maç kaldı, devam edeceğiz. Bunun başka bir şıkkı yok, ahlara vahlara bağlama değil, ben sadece iki haftadır bu kadar gol pozisyonuna giren bir takımı döndürmemiz gerektiği için söylüyorum. Çok stresli ortamlarda maç oynuyoruz. Elimizde avucumuzdakiyle devam edeceğiz sadece bunu söyleyebilirim."

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim