• BIST 9571.39
  • Altın 2472.182
  • Dolar 32.463
  • Euro 34.5194
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Mesut Bakkal: Puana ihtiyacımız vardı ama alamadık

Mesut Bakkal: Puana ihtiyacımız vardı ama alamadık
Beşiktaş'a 2-1 yenilen Medicana Sivasspor'da teknik direktörü Mesut Bakkal, lider Beşiktaş ile bir maç oynadıklarını ve unutmaları gerektiğini söyledi.

Beşiktaş'a 2-1 yenilen Medicana Sivasspor'da teknik direktörü Mesut Bakkal, lider Beşiktaş ile bir maç oynadıklarını ve unutmaları gerektiğini söyledi. Bakkal, "Puana ihtiyacımız vardı ama alamadık" dedi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal, maç sonrası yaptığı açıklamada, Hakem Halis Özkayha'nın maçta yanlış kararları olduğunu dile getirerek sözlerine başladı.

Maçın ilk yarısında sakatlık geçirerek oyundan çıkmak zorunda kalan Cicinho'nun durumuna üzüldüğünü belirten Bakkal, "Çapraz bağlarında kopukluk var, o bizim için ağır bir darbe. O sakatlanınca tabi bir de Emre'nin ikinci devrede sakatlanması oyuncu hamlelerinde işimiz zorlaştı. Bir tek Tanase değişikliğine gidebildik." diye konuştu.

"Özellikle Beşiktaş'ın yetenekli oyuncularını bildiğimiz için ilk yarı kalabalık bir orta sahayla tutmaya çalıştık. Bunda bir nebze başarılı olduk ama atağa çıkmakta zorlandık" diyen Sivasspor'un tecrübeli hocası, şöyle devam etti:

"İkinci yarının 55. dakikasında yediğimiz gol belki de onlarca kez gösterdiğim pozisyonlardandı. Uzak olursanız bileti kesiyorlar. Bir taraftan açıkçası takım olarak gücümüzü ve nerede olduğumuzu da gördük. Oyundan memnun musunuz derseniz, değilim. Bu maçın oyunu bu olmaması lazımdı. Ama çok kaliteli ve yetenekli bir takıma karşı oynuyorsunuz. Tabi geçen hafta aldığımız Antep galibiyetiyle bu hafta en azınsan moralli çıkıp taraftar kitlesi önünde iyi sonuç almak istiyorduk ama Beşiktaş'ın yetenekli oyuncuları bizim bu düşüncemizi engelledi ve yenildik. Devam edeceğiz. Beşiktaş'a yenildik, yenilgiyi çok hazmetmek zor ama fazla takılı kalmamak gerekiyor. Hemen toparlanacağız önümüzdeki hafta İstanbul Başakşehir maçı ve içeride oynayacağımız iki maç önemli"

Penaltı kararının yanlış olduğunu söyleyen Bakkal, lider ile bir maç oynadıklarını ve unutmaları gerektiğini belirterek, puana ihtiyaçları olduğunu ancak akamadıklarını ifade etti.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim