• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Mersin GİAD’dan ‘Bu Sene Türkiye Turistiyiz’ Kampanyasına Destek

Mersin GİAD’dan ‘Bu Sene Türkiye Turistiyiz’ Kampanyasına Destek
Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu (GİAF) ve Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, Türkiye Genç İşadamları...

Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu (GİAF) ve Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, Türkiye Genç İşadamları Federasyonu projesi olan "Bu Sene Türkiye Turistiyiz" kampanyasına destek olacaklarını bildirdi.

GİAF ve Mersin GİAD üyelerinin de yoğun katılımıyla gerçekleştirilen, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) 2016 İş Zirvesi'nde açıklanan "Bu Sene Türkiye Turistiyiz" projesine bölgeden de destek kararı çıktı. GİAF ve Mersin GİAD Başkanı İzol, yazılı bir açıklama yaparak, zor şartlar içerisinde olan turizm sektörüne destek olabilmek adına Türkiye'nin dört bir yanındaki TÜGİK üyelerinin bu yıl turistik gezilerini yurtiçinde yapma kararı aldıklarını belirtti. İzol, "Sadece TÜGİK, GİAF ve Mersin GİAD üyeleri olarak "Bu Sene Türkiye Turistiyiz" projesine destek vermenin yanı sıra, çevremizin de bu projeye destek olabilmesi adına önümüzdeki günlerde belirli çalışmalar yürüteceğiz. Türkiye için oldukça büyük önem taşıyan turizm sektörünün daha güçlü bir hal alabilmesi için bu proje büyük önem taşıyor. Türkiye çapındaki sivil toplum kuruluşlarının üyelerini bu ve buna benzer projeleri desteklemeye davet etmesi önümüzdeki yıllar açısından büyük önem taşıyor" dedi.

Dünya çapında yaşanan olayların Türkiye'yi olumsuz etkilediğinin de altını çizen Başkan İzol, "Turizm sektörünün en büyük düşmanı terörizmdir. Tüm dünya şu an yaşanan olaylardan olumsuz etkileniyor. Bizim amacımız da dünyanın turizm harikası olarak gösterilen ülkelerinden bir farkımız olmadığını bir kez daha hatırlatmak. "Bu Sene Türkiye Turistiyiz" projesi ile ülke turizmimizin ayakta kalabilmesi adına tüm üyelerimizin tatil planlarını yurtiçinde yapacaklarına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim