• BIST 9538.49
  • Altın 2487.863
  • Dolar 32.492
  • Euro 34.8149
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası’nı Mister Strong Kazandı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası’nı Mister Strong Kazandı
Adana Yeşiloba Hipodromu'nda İngiliz atlarını buluşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası'nı, Doğan Küçükemre'nin sahibi olduğu Mister...

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda İngiliz atlarını buluşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası'nı, Doğan Küçükemre'nin sahibi olduğu Mister Strong kazandı.

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen ve günün iki kupalı mücadelesinden ilki olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası, programın üçüncü mücadelesi olarak gerçekleşti. Bu önemli koşuyu Doğan Küçükemre'nin Mister Strong isimli atı, jokeyi Ahmet Çelik ile kazanmayı başardı.

Üst üste 5., toplamda ise 9. kez birinciliğe ulaşan doru erkek safkan Mister Strong, son olarak 13 Mart tarihinde yine Adana Yeşiloba Hipodromu'nda katıldığı Galip Ekenler Koşusu'nu jokeyi Ahmet Çelik idaresinde kazanmıştı.

Kum pistte 1300 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen sürat koşusuna, 4 yaş üstü 6 safkan İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 67 bin 500 TL olan ve geçmiş koşu performansları son derece başarılı olan safkanların start aldığı mücadelenin ikinciliğini, Time Feel elde ederken, My Heart üçüncü, Duquan'da dördüncü oldu.

Kazanan Mister Strong için koşunun bitiriş derecesi 1.20.07 olurken, koşuda farklar ise boyun-uzak-boyun şeklinde oluştu. Koşu sonrası düzenlenen törende, koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten Yağız Küçükemre'ye kupasını, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, safkanın ilgilisi Yağız Küçükemre'ye, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu da Adana Hipodrom Müdürü Burhan Şatır'a günün anısına çiçek verdi.

Törene, CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, TJK asli üyeleri Faruk Tınaz ve Yüksel Göktürk ile davetliler de katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası’nı Mister Strong Kazandı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası’nı Mister Strong Kazandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim