• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Memur-sen Kanlı Eylemi Lanetledi

Memur-sen Kanlı Eylemi Lanetledi
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Sultanahmet Meydanı'ndaki bombalı saldırıyı lanetledi.

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Sultanahmet Meydanı'ndaki bombalı saldırıyı lanetledi.

Terörün karanlık ve kanlı yüzünü bu kez İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda gösterdiğine belirten Şeker, "Hain terör saldırısında 10 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Türkiye'mizin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan bu terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Saldırılarda hayatını kaybedenlerin tamamı yabancı olsa da millet olarak onları kendimizden gördüğümüzü ve ailelerinin acısının bizim acımız olduğunu bütün dünyanın bilmesini isteriz. Ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz" dedi.

Teröristlerin bu insanlık dışı saldırıdaki maksadın Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı oluşturmak olduğunu ifade eden Numan Şeker, "Ülkemizin ekonomik, toplumsal, sosyal, kültürel ve siyasal yapısını sarsmak için yapılmış olan hain saldırıyı lanetliyor; Türkiye'nin vatandaşlarını savunma görevini ve insanlık ailesine karşı sorumluluğunu yerine getirerek, ortaya koyduğu teröre karşı kararlı mücadeleyi de destekliyoruz" diye konuştu.

Türk milletinin kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi her zaman bildiğini hatırlatan Şeker, şunları söyledi:

"Bugün de üzerine düşeni yapacaktır. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen terör eylemlerine verilecek en güzel cevap, milletimizin tek yürek olmasıdır. Sendika olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Çünkü milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve arkasındaki karanlık odakların tuzağına düşmemektir. Terör, kan ve şiddetten beslenen bir insanlık suçudur. Bu yüzden Memur-Sen Bursa İl Temsilciliği olarak terörü hangi adresten gelirse gelsin, reddediyor ve kınıyoruz."

Memur-sen Kanlı Eylemi Lanetledi

Memur-sen Kanlı Eylemi Lanetledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim