• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Mehmet Topal: Sezon sonu kupayı taraftarlara hediye etmek istiyoruz

Mehmet Topal: Sezon sonu kupayı taraftarlara hediye etmek istiyoruz
Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal, Avrupa'da ve Süper Lig'de şu anda iyi durumda olduklarını belirterek, "Sezon sonu kupayı taraftarlara hediye etmek istiyoruz." dedi.

Fenerbahçe Gazetesi'nin sorularını cevaplayan milli futbolcu Mehmet Topal, Avrupa ve Süper Lig performanslarını değerlendirdi. Fenerbahçe'nin bu sezon köklü bir değişim yaşadığını belirten Mehmet Topal, şöyle konuştu:

"Bu sezon gerçekten köklü bir değişim oldu diyebilirim. Tabi, sezon başında doğal olarak zaman zaman uyum süreci yaşadık ama dışardan bu tepkiler geldiği zaman bile biz bu uyum sürecinin içinde olduğumuzun farkındaydık. Tamamen birbirimize konsantre olmuş durumdaydık ve birlikte oynama süremiz arttıkça oyun seviyemizi en üst seviyeye yükselttiğimizi düşünüyorum. Ben, takım olarak çok iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Hem defans, hem ofans açısından kısa sürede bunu başardık. Gerçekten çok kaliteli bir ekibe sahibiz. Oyun kalitemizi daha üst seviyeye çekebilecek durumda olduğumuzu düşünüyorum. Avrupa Ligi'nde de, Spor Toto Süper Lig'de de şuan iyi gittiğimizi düşünüyorum. Sezon sonu kupayı taraftarlara hediye etmek istiyoruz."

"ELİMDEN GELDİĞİNCE TAKIMA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

Kendi performansıyla ilgili değerlendirmede de bulunan Mehmet Topal, yüksek performansının ailesiyle geçirdiği zamanlar olarak gösterdi. Elinden geldiğince takıma destek olmaya çalıştığını belirten Mehmet Topal, şu ifadeleri kullandı:

"Takımın başarılı olması için, kupalar kazanmamız için gerek saha içinde, gerek saha dışında takımımı nasıl en üst seviyeye çekebilirim, nasıl daha faydalı olabilirim ailemle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi, ben biraz da fazla sahiplenme duygusuna sahip olan bir insanım. Kendime bakmaya çalışıyorum, ailemle daha fazla zaman geçirmeye çalışıyorum. Boş bulduğum zamanlarda eşimle ve oğlumla olmaya çalışıyorum. Onlarla olduğum zaman da beni artı motive ediyor. Bu artı motivasyon da sahaya yansıyor diye düşünüyorum. Ailemle birlikte tamamen takıma faydalı olabilmek için uğraşıyoruz. Eğer bir şeyler de verebiliyorsak, bu bizim için en büyük mutluluk."

Fransa'da gerçekleştirilecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili düşüncelerini de aktaran Mehmet Topal, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan ve İspanya'nın bulunduğu gruptan alınlarının akıyla çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Gruptaki rakipleri İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'ın kalitesinin Türkiye'nin kalitesini de üst seviyeye çekeceğini belirten Topal, bu yüzden EURO2016 Fransa'nın güzel bir turnuva olacağını ifade ederek şöyle konuştu:

"Herkes dışarıdan baktığında çok zor bir grupta olduğumuzu söylüyor. Çok doğru söylüyorlar ama bence bu bir avantaja da dönüşebilir. Çünkü biz, büyük ülkelerin takımlarına karşı oynadığımızda artı motivasyon ve konsantrasyonla sahaya çıkıyoruz ve bu maçlardan iyi sonuçlar elde edebiliyoruz. Tabi, rakiplerimizin kalitesi bizim de kalitemizi en üst seviyeye çekecektir. Onun için güzel bir turnuva olacak. İnşallah oradan da alnımızın akıyla çıkmayı hedefliyoruz."

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim