• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Mehmet Arı: "Kümede Kalacağız, Buna İnandık"

Mehmet Arı: "Kümede Kalacağız, Buna İnandık"
Eskişehirspor Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Arı, haftalık olarak düzenledikleri toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Eskişehirspor Kulüp Basın Sözcüsü Mehmet Arı, haftalık olarak düzenledikleri toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Arı, "Kümede kalacağız, buna inandık, Kasımpaşa maçından sonra benim orada gördüğüm atmosfer, Eskişehirspor'un kesinlikle bu ligden düşmeyeceği şeklinde" dedi.

Basın sözcüsü Mehmet Arı, Kasımpaşa maçına büyük umutlarla gittiklerini ve hedeflerinin 3 puan olduğunu ifade etti. Arı taraftarın desteğine karşılık 3 puan alınamamasından üzgünlük duyduğunu belirterek, "Maalesef puan alamadan geldik. Benim asıl söylemek istediğim, en büyük üzüntüm bu muhteşem taraftara galibiyet hediye edemememiz. İnanılmaz bir taraftar vardı. Bence Türkiye'ye örnek oldular. Biz tribünde onları izlerken çok duygulandık. Onların çektikleri bu cefa sonucunda bir 3 puan onlara en büyük hediye olurdu. Ama ben buradan şunu söylemek istiyorum bu büyük taraftara, biz arkadaşlar kümede kalacağız. Buna inandık, Kasımpaşa maçından sonra benim orada gördüğüm atmosfer, Eskişehirspor'un kesinlikle bu ligden düşmeyeceği şeklinde" ifadelerini kullandı.

"BU MAÇ BİZİM İÇİN KIRILMA MAÇI"

Basın Sözcüsü Mehmet Arı, 23. hafta kapsamında Cumartesi günü oynanacak Bursaspor maçına ilişkin yaptığı açıklamada ise, "Geçen toplantımızda, "Sevincimiz 1 gün sürmeli hemen konsantre olmalıyız" dedik. Şimdi üzüntümüz 2 gün sürdü. Önümüzde yine çok çok önemli ezeli rakibimiz ama ebedi dostumuz olan Bursaspor ile bir maçımız var. Bu maç bizim için kırılma maçı. Ben tribünlerin yine sonuna kadar dolacağını, maç bitesiye kadar taraftarımızın bizi destekleyeceğini ve inşallah Bursaspor maçından da bir galibiyetle çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

"STADIMIZ ŞU AN YÜZDE 80 AŞAMASINDA"

Eskişehir'e yapılacak olan ve inşaatı halen devam eden yeni stadyum hakkında da açıklamalar yapan Arı, stadyuma giden yollarla alakalı çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı. Arı, "Genel bir bilgi vereyim. Stadımız şu an yüzde 80 aşamasında. Mart ayının ortaları gibi de zemin çalışmaları başlayacak. Bizim bence en büyük sorunumuz, geliş gidişlerle ilgili bir takım çalışmaların artık faaliyete geçmesi lazım. Kısmet olursa biliyorsunuz biz yeni sezonu bu statta oynayacağız. Çevre yoluyla ilgili, ilgili birimlerin, ilgili kişilerin bir an evvel devreye girmesi gerekiyor. Yoksa bu kadar güzel bir stadyuma insanlar gelip giderken bir takım sıkıntılar çekerse bu işin pek bir anlamı kalmaz" dedi.

DOSSA'NIN DURUMU BELİRSİZ

Sakat ve cezalılarla ilgili de bilgi veren Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, "Kıvanç sarı kart cezalısı. Dossa'nın durumu ise 2-3 gün içerisinde belli olur. Sağlık ekibimiz yetiştirmeye çalışıyor. Ama net bir şey onunla ilgili şu an söyleyemiyoruz. Onun dışında ciddi bir sakatlık sıkıntımız yok. Kaan'ın sakatlığı yalnız maalesef bu maça falan hazır olamaz. Yaklaşık tahminim bir aylık bir süresi var" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE ZATEN GEREKLİ BÜTÜN YORUMUNU YAPTI"

Galatasaray ile Trabzonspor'un arasında oynanan maçta hakeme kırmızı kart gösteren Salih Dursun ile alakalı yorum yapmaktan kaçınan Mehmet Arı, "Bununla ilgili ben yorum yapmayayım. Çünkü Türkiye bu yorumu yaptı. Ben şu anda Eskişehirspor'u temsilen bu yoruma pek girmek istemiyorum. Türkiye zaten gerekli bütün yorumunu yaptı. Ama dediğim gibi, biraz futbolumuzun revize olması gerekiyor bazı şeylerde. İşte bunda da dediğim gibi ilgili birimlerin harekete geçmesi gerekiyor. Eskişehirspor camiası olarak da kulüp olarak da bizim üzerimize düşen ne varsa biz de bunlara katkıda bulunuruz" şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından, basın mensuplarıyla yapımı süren stadyum inşaatını gezen Mehmet Arı, yeni sezonda galibiyetleri bu stadyumda kutlamak istediklerini de sözlerine ekledi.

Mehmet Arı: "Kümede Kalacağız, Buna İnandık"

Mehmet Arı: "Kümede Kalacağız, Buna İnandık"

Mehmet Arı: "Kümede Kalacağız, Buna İnandık"

Mehmet Arı: "Kümede Kalacağız, Buna İnandık"

Mehmet Arı: "Kümede Kalacağız, Buna İnandık"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim