• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Maski Vatandaşın Yanında

Maski Vatandaşın Yanında
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün, yaşlı, kimsesiz ve engelli abonelerin elektronik su sayaçlarına yükleme yapabilmeleri için başlattığı...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün, yaşlı, kimsesiz ve engelli abonelerin elektronik su sayaçlarına yükleme yapabilmeleri için başlattığı hizmet katlanarak büyüyor. Elektronik kartlı sayaç sisteminin yürürlüğe girmesi ile birlikte başlayan uygulama sayesinde ihtiyaç sahibi abonelere yerinde hizmet ulaştırılıyor.

Manisa'da yaşayan yaşlı, kimsesiz ve engelli vatandaşlara hizmet kolaylığı sağlamak için başlatılan ve ilk etapta 107 vatandaşın faydalanmaya başladığı uygulamada rakam 1 hafta gibi kısa bir sürede 160 kişiye ulaştı. Vatandaşların elektronik kartlı sayaç sistemiyle birlikte hayata geçirilen yerinde hizmet uygulamasından memnun olduğunu belirten MASKİ Abone İşleri Dairesi Başkanı Sevinç Deniz, uygulamaya yönelik talebin çok fazla olduğunu ve gelen taleplerin hepsine ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

"MASKİ OLARAK VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Abone kayıt, bakiye yükleme gibi işlemleri gerçekleştirmek üzere abone merkezine gelemeyen vatandaşlar için çözümler üretmeye devam eden MASKİ, elektronik kartlı sayaç sistemi sayesinde ihtiyaç sahibi kişilere kolaylıkla ulaşabiliyor. Özellikle yaşlı, kimsesiz ve engelli abonelerin ihtiyaçlarını gidermek noktasında büyük rahatlık sunan sistemle birlikte, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürütülen çalışmalara bir yenisi olan yerinde hizmet uygulaması da eklendi.

MASKİ Abone İşleri Daire Başkanı Sevinç Deniz, "Elektronik kartlı sayaç sisteminin sağladığı kolaylıklardan biri de, sistemde kayıtlı abonelerimizin bakiye bilgilerine ulaşmamızı sağlaması. Yükleme yapılması gerekli durumlarda vatandaşlarımıza sistem üzerinden doğrudan ulaşabiliyoruz. Böylelikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız işlemlerini zahmetsizce tamamlayabiliyorlar. Yerinde hizmet uygulamamıza talepler de gün geçtikçe artıyor. Bir hafta gibi kısa bir zaman dilimi içerisinde 160 kişiye ulaştık. Ekiplerimizle birlikte her ihtiyaca cevap verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Maski Vatandaşın Yanında

Maski Vatandaşın Yanında

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim