• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ofspor Maçı Hazırlıkları

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ofspor Maçı Hazırlıkları
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Pazar günü deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor'un konuğu olacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, zorlu maçın hazırlıklarını...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Pazar günü deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor'un konuğu olacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazar günü deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, zorlu maçın hazırlıklarını Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Yarım sahada gerçekleştirilen çift kale maçta oyuncularına sürekli uyarılarda bulunan Teknik Direktör Levent Eriş, Ofspor maçının önemini oyuncularına aşılamaya çalıştı. Antrenmanın ardından ligdeki durumlarını değerlendiren Teknik Direktör Eriş, transfer çalışmaları ve Ofspor ile oynayacakları zorlu mücadele ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geride kalan haftada Yomraspor ile zorlu bir maçı geride bıraktıklarını hatırlatan Eriş, "Yomraspor ile evimizde oynadığımız mücadelede her iki takımında oyuncuları zorlandı. Bu anlamda her iki takımı da tebrik etmek gerekiyor. Yağışla birlikte zeminin durumunu hep birlikte gördük. Oyun anlamında değil mücadelenin ön plana çıktığı bir maçtı. Ancak sahada daha çok mücadele eden bizdik ve bu maçtan istediğimizi aldık" dedi.

Ligin ikinci devresinde ilk saha maçlarından galibiyetle ayrılmalarının kendilerine moral anlamında büyük katkısı olduğunu ifade eden Eriş, "Biz şu an itibariyle ligde kimin nerede olduğu ile ilgilenmiyoruz. Önemli olan bizim yukarılara çıkmamız. Lig uzun bir periyod. Önümüzde 16 maç var. Biz yeni kurulan bir takımız. Oyuncuların çok çabuk adapte olmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Transferde daha önce tanıdığımız oyuncuları tercih ettik. İnşallah mücadelemizin devamını sağlarız" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş içerde hep kazanan, dışarıda kaybetmeyen bir takım olmak istediklerini belirterek, "Bizim tek amacımız play-off'a kalmak. Play-off a kalırsak gerisi bizim için kolay olur. İstediğimiz, arzumuz hep bu yönde" diye konuştu.

TRANSFERİ BİTİRMEDİK

Takıma yeni takviyelerin olacağını belirten Eriş, "Transfer dönemi 3 Şubat'a kadar devam ediyor. Bu süreye kadar eksiklerimizi tamamlayacağız. Kadromuza önemli oyuncular katacağız. Santrafor, hücuma yönelik bir orta saha ve bir stoper almayı hedefliyoruz. Bu alacağımız isimler önemli oyuncular olabilir. Beklentimiz bu yönde. Biz geleceğin takımını kuruyoruz. Önümüzdeki yıl takviye yapmadan bir üst ligde hedefimize yürüyeceğimiz bir kadro oluşturuyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda Ofspor ile oynayacakları maçla ilgili konuşan Eriş, "Bugüne kadar ligde en az gol yiyen takıma karşı oynayacağız. Ofspor evinde sadece Yomraspor'a mağlup oldu. Hava şartlarının zor olacağını düşünüyoruz. Cuma günü hava şartları sertleşiyor. Orada da büyük mücadele bizi beliyor. İçerde mağlup olmayan bir takımı yenmek için gidiyoruz. Of stadında kar yağışı nedeniyle tribün çökmesi meydana gelmiş. Maçın Trabzon'da oynanması ihtimaller arasında gözüküyor. Yarına kadar bu bilgiyi bekliyoruz. Ümit ediyorum oradan puanlarla döneceğiz" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ofspor Maçı Hazırlıkları

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ofspor Maçı Hazırlıkları

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ofspor Maçı Hazırlıkları

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ofspor Maçı Hazırlıkları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim