• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Manavgat’ta değişik suçlardan 6 şüpheli yakalandı

Manavgat’ta değişik suçlardan 6 şüpheli yakalandı
Manavgat'ta uyuşturucu ticareti yapmak ve hırsızlık suçlarından aralarında suça sürüklenen bir çocuğun da bulunduğu 6 şüpheli yakalandı.

Manavgat'ta uyuşturucu ticareti yapmak ve hırsızlık suçlarından aralarında suça sürüklenen bir çocuğun da bulunduğu 6 şüpheli yakalandı.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve kaçakçılığa yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda son bir hafta içerisinde üç ayrı olayda değişik suçlardan 6 şüpheli yakalandı.

Kasaplar Mahallesinde bir sokakta dur ihtarına uymayarak motosikleti bırakarak kovalamaca sonucu yakalanan 3 şahıs hakkında yapılan incelemede, yakalanan şüpheliler F.F., Y.Y. ve Suça Sürüklenen Çocuk M.Ş.'nin yol kenarında bırakmış oldukları motosikleti Kavaklı Mahallesinde sokak üzerinden direksiyon kilidini kırarak çaldıkları tespit edildi. Şüphelilerin yapılan üst aramalarında, 6 adet cep telefonu ve 228 TL para bulunduğu görülmüş, şüpheliler cep telefonlarını ve parayı Side'de bulunan bir otele ait personel lojmanlarından çaldıklarını beyan etmeleri üzerine, Motosiklet Hırsızlığı suçu ve Side Jandarma Karakolu görevlilerince diğer hırsızlık suçundan yapılan işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüpheliler ve suça sürüklenen çocuk Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Dur ihtarına uymayıp, yakalandılar

Sarılar Mahallesinde ise bir sokakta dur ihtarına uymayıp kovalamaca sonucu ele geçirilen bir aracın içerisinde M.C. ile O.C. isimli şahıslar, araç içerisinde yapılan arama sonucunda; 5 paket satışa hazır 2,76 gram metamfetamin kristal uyuşturucu maddesi, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparat, O.C.'nin üzerinde ise uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bin 20 TL yakalandı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığınca "Uyuşturucu Madde Bulundurmak/Kullanmak" ile "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçlarından işlem yapılan şüpheli şahıslar, çıkarıldıkları Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Yine Sarılar Mahallesinde bir adreste yapılan aramada 435 adet gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen alkollü içki ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheli A.O hakkında Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığınca "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanun'una Muhalefet Etmek" suçundan işlem başlatıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim