• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Maltepe’de Karne Sevinci

Maltepe’de Karne Sevinci
Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Maltepe'de karne dağıtım töreni düzenlendi.

Okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle Maltepe'de karne dağıtım töreni düzenlendi. Öğrenci ve velilerin katıldığı törene katılan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, "Sevgili öğretmenlerimiz, başarının sırrı sizde unutmayın. Eğitim sistemi değişse de, değişmeyen tek şey kara tahta ve tebeşir. Gerisi laf-ı güzaf" dedi.

Maltepe Kazım Tunç İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine, Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaplan, Milli Eğitim Şube Müdürü Vedat Terlemez, okul müdürleri ve veliler katıldı. Öğrencilerin halk oyunu gösterileri ve şiir okuduğu törende bir konuşma yapan Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak, çocukları yetiştiren velilere ve eğitip okutan öğretmenlere teşekkür ederek, "2015-2016 eğitim-öğretim yılının, birinci döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Sene başında okul ile tanışan çocuklarımız vardı. Şimdi onlar okuma yazmaya başladılar. Seneye başka çocuklar olacak buralarda. Bu böyle sürekli devam edecek. Çocuklar unutmayın dedeleriniz, babalarınız, anneleriniz bu sıralarda okudular, bir yerlere geldiler ve şimdi sizler aynı sıralardasınız. Öğretmenleriniz ve aileleriniz sizler için çok çaba gösteriyor. İyi nesiller yetiştirmek için bu çabalarımız artarak devam edecek. Bizler sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Eğitimcilerimizi özellikle tebrik ediyorum. Çok iyi şartları olmasa da, çocuklarımız için en iyisini yapmaya gayret sarf ediyorlar. Eğitimcilerimiz, başarının sırrı sizde unutmayın. Eğitim sistemi değişse de, değişmeyen tek şey kara tahta ve tebeşir. Gerisi laf-ı güzaf" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Çakmak ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Canan Döner, sınıfları dolaşarak heyecanla bekleyen öğrencilere karnelerini dağıtıp, öğrencilerle fotoğraf çektirdi.

Maltepe’de Karne Sevinci

Maltepe’de Karne Sevinci

Maltepe’de Karne Sevinci

Maltepe’de Karne Sevinci

Maltepe’de Karne Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim