• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Makarnanın Büyüyen Devi

Makarnanın Büyüyen Devi
Kent ve ülke ekonomisinin büyümesine güç katan sanayicilerini ödüllendirdiği ve geleneksel hale getirilen Gaziantep'in Yıldızları Ödül töreninde Mutlu...

Kent ve ülke ekonomisinin büyümesine güç katan sanayicilerini ödüllendirdiği ve geleneksel hale getirilen Gaziantep'in Yıldızları Ödül töreninde Mutlu Makarna ödüle layık görüldü.

İSO verilerine göre 2014 yılında "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" arasında 50 basamak birden yükselerek 415. sıradan 370. sıraya yükselme başarısı gösteren Mutlu Makarna 2015 yılında da aynı başarıyı istikrarlı bir şekilde devam ettirdi.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi'nde, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, Başbakan Yardımcısı MehmetŞimşek, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Milletvekilleri, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, TOBB Başkan Vekili Halim Mete, SANKO Holding ve GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile sanayiciler katıldı.

Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu kategorisinde 20, toplam 71 ödülün verildiği törende, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, "Bugün güçlü sanayisi, üretim ve ihracatıyla dinamik bir ekonomiye sahip olan Gaziantep'in bölgesinde bir yıldız gibi parladığını bunda emeği geçen bütün iş adamlarına teşekkürlerini sundu.

Mutlu Makarna A.Ş adına ödülü Mutlu Makarna Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Göymen aldı.

Aykut Göymen, yaptığı değerlendirmede, 2015 yılı hedeflerinin, markalaşmaya yönelik olduğunu, bunda da başarılı olduklarını dile getirdi. Şirket olarak 105 ülkede 5 markalarıyla ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Göymen, "Yaşadığımız şehre ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlıyor olmanın, Türkiye'nin yerel ve ulusal kalkınmasında önemli bir pay sahibi olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Göymen, 2016 yılında da emin adımlarla yola devam etmek istediklerini ifade ederek, sözerini şöyle sürdürdü:

"Geçen yıl yaptığımız en son yatırımlarla birlikte satış hacmimizi 235 bin tona çıkartmıştık. Bu başarımızın ödüllendirilmesinden dolayı mutluyuz. Türkiye ve yurt dışında önemli pazara sahibiz. Dünyaca ünlü gıda firmalarını bazılarının onaylı tedarikçisi konumundayız. Ulusal ve yerel zincir marketlerde yer alıyoruz. Nitelikli ve doğru büyüme hedefimiz doğrultusunda şirketimize hem yeni tesisiler kazandırıyoruz hem de mevcut tesislerimizdeteknolojimizi sürekli olarak yeniliyoruz. Mutlu makarna olarak tüketicilerimize, müşterilerimize her zaman en iyiyi, en kaliteli olanı sunmaya çalışıyoruz.'

Göymen, Gaziantep ve ülke ekonomisine katkılar sağlarken, üretimde, ihracatta, istihdamda başarılara imza atarken, inandıkları değerlere hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini, yenilikten, inovasyondan ve son teknolojilerden vazgeçmeden, köklerine bağlı kalarak farklı projelere imza atmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Makarnanın Büyüyen Devi

Makarnanın Büyüyen Devi

Makarnanın Büyüyen Devi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim