• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Mahalleler Asfalt Yolla Bağlanıyor

Mahalleler Asfalt Yolla Bağlanıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara'da vatandaşların ulaşımını güvenli ve konforlu hale getiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara'da vatandaşların ulaşımını güvenli ve konforlu hale getiriyor. 7 mahalleyi birbirine ve Gölmarmara'ya bağlayan Akpınar yolunda, alt yapı çalışmasının gerçekleştirilmesinin ardından sıcak asfalt dökülmeye başlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki yollarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Nisan ayında dev asfalt hamlesinin başlayacağını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün Meclis toplantısında da belirttiği gibi 2016 yılının Nisan ayında dev asfalt hamlemize başlıyoruz. Asfalt sezonu içerisinde 1200 km asfalt çalışmamız olacaktır. Vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunabilmek adına hava durumuna göre tarla yollarından şehirlerarası yollara kadar tüm alanlardaki çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz" diye konuştu.

MAHALLELER BAĞLANIYOR

Gölmarmara ilçesinde 7 mahalleyi birbirine ve merkeze bağlayan Akpınar yolundaki asfalt çalışmasının vatandaşlara hayırlı olmasını dileyen Gençoğlu, "Gölmarmara'daki Beyler, Taşkuyucak, Yunuslar, Çamköy, Ayanlar, Yeniköy ve Kılcanlar Mahallelerini birbirine ve merkeze bağlayan Akpınar yolunun sıcak asfalt çalışmasına başladık. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız bünyesindeki Yol Şube Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen çalışma ile öncelikle yolun altyapı çalışmasını tamamladık. Yol boyunca dolgu çalışmalarının yapılmasının yanı sıra menfezler de değiştirilerek sağlıklı bir alt yapı oluşturduk. Ekiplerimiz şuan sıcak asfalt dökümüne devam ediyor. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından yolumuz vatandaşlarımızın hizmetine girecektir. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Mahalleler Asfalt Yolla Bağlanıyor

Mahalleler Asfalt Yolla Bağlanıyor

Mahalleler Asfalt Yolla Bağlanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim