• BIST 9079.97
  • Altın 2309.701
  • Dolar 32.3391
  • Euro 35.0977
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Madalya Avcısı Berke, Artık Fenerbahçe İçin Koşacak

Madalya Avcısı Berke, Artık Fenerbahçe İçin Koşacak
Atletizm dalında düzenlenen birçok şampiyonada elde ettiği birinciliklerle büyük başarılara imza atan Aydınlı atlet Yılmaz Berke Karataş, Fenerbahçe'ye...

Atletizm dalında düzenlenen birçok şampiyonada elde ettiği birinciliklerle büyük başarılara imza atan Aydınlı atlet Yılmaz Berke Karataş, Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Atletizm Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan yarışmalarda ve özel olarak yapılan şampiyonalardan birinci olarak madalyalarla dönen Aydınlı atlet Yılmaz Berke Karataş, ortaya koyduğu performans nedeniyle Fenerbahçeli antrenörlerin dikkatini çekti. Şampiyonalarda Karataş'ı yakından takip eden Fenerbahçe, Karataş'ı kadrosuna kattı. Önümüzdeki yıl Yıldızlar Kategorisi'nde yarışacak olan Karataş, Fenerbahçe'ye transfer olarak kentin gururu oldu. Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Karataş, "Katılacağım şampiyonalardan birincilikler ederek Fenerbahçe camiasına layık olmaya çalışacağım. Üzerimde emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

"EKİP BAŞARISI"

Yaklaşık 4 yıldır Yılmaz Berke Karataş ile antrenman yaptıklarını belirten Antrenör Burak Uygun, "Geçen yıldan bu yana Fenerbahçe, Berke'yi istiyordu. Berke'nin başarısı bir anda oluşmuyor. Yıllardır büyük bir azim göstererek yaptığı antrenmanların sonucunda bu başarı yakalanıyor. Geçen sene Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Türkiye birincisi oldu. Aynı zamanda Chetos'un düzenlemiş olduğu Türkiye En Hızlı Yarışmaları'nda da birinci oldu. Ödül olarak İsveç'e gitmeye hak kazandı. Berke'nin başarısında İl Müdürlüğü'nün yaptığı tesisler, İl Müdürü Bekir Çeker'in sporculara olan ilgisi bu başarının ortaya çıkmasında büyük etken oldu. Bizde antrenörler olarak sporcuların önünü açıyoruz. Bu ekip başarısıyla da sporcularımız Türkiye'nin büyük kulüplerine transfer oluyor" dedi.

"MİLLİ SPORCU OLACAK"

Fenerbahçe'nin büyük camia olduğunu kaydeden Antrenör Uygun, "Fenerbahçe atletizmde tek başına. Türkiye'deki en iyi sporcuları transfer ediyor. Sporcuları da maddi ve manevi olarak da destekliyorlar. Sporcusuna sahip çıkan bir camia. Bu bakımdan Fenerbahçe'ye transfer olması Berke'nin kariyerine büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca Konya'da Uluslararası Rumi Yarışmaları var. Bu yarışmaya katılacağız ve orada milli unvanı alacağız. Berke milli sporcu olarak devam edecek yoluna. Biz Berke'den daha çok Uluslararası alanda başarı istiyoruz. Gelecek yıl yapılacak olan organizasyonlara en hazır şekilde girerek başarımızı arttıracağız" diye konuştu.

Madalya Avcısı Berke, Artık Fenerbahçe İçin Koşacak

Madalya Avcısı Berke, Artık Fenerbahçe İçin Koşacak

Madalya Avcısı Berke, Artık Fenerbahçe İçin Koşacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim