• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Madalya avcılarına kaymakamdan destek

Madalya avcılarına kaymakamdan destek
Okullar Arası Futsal Müsabakalarında Nazilli Merkez Atatürk Ortaokulu Futsal Yıldız Erkekler Aydın İl Birincisi oldu.

Okullar Arası Futsal Müsabakalarında Nazilli Merkez Atatürk Ortaokulu Futsal Yıldız Erkekler Aydın İl Birincisi oldu. Okulun Futsal Yıldız Kız Takımı ise Aydın üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Aydın Mimar Sinan Spor Salonunda 04 Aralık 2017 - 14 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 41 takımın katıldığı Okullar Arası Futsal Aydın İl Şampiyonasında rakipleri olan 9 takımı yenerek namağlup şampiyon olan Atatürk Ortaokulu Yıldız Erkekler Futsal Takımı Türkiye Şampiyonasının ilk ayağı olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Okullarının yaklaşık 8 yıldır müsabakalara katıldıklarını ifade eden Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Dinç, "Okulumuz bugüne kadar katıldığı müsabakalarda 6 il birinciliği, 2 Türkiye ilk 18'ciliği gibi çok sayıda başarı elde etti. Katıldığımız müsabakalarda ilimizi temsil etmekten dolayı çok mutluyuz. 09-11 Mart 2018 tarihleri arasında Kütahya'da ve Antalya'da yapılacak olan Grup müsabakalarında da inşallah başarılı olarak Türkiye derecesi elde edeceğiz. Bunun için öğrencilerime güveniyorum" dedi.

"Çok çalışarak başarılı olacaklar"

Öğrencilerinin çok çalışarak başarılı olacaklarına inandığını ifade eden Atatürk Ortaokulu Müdürü Selman Kahya, "Okulumuz ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Yıldız Erkek Futsal takımımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Çocuklarımızı çalıştıran ve başarılarında büyük emekleri olan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Halil Dinç ve Erdem Parlaktaş öğretmenlerimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılar arttıkça sorumluluğumuz da artıyor. Bu sorumluluğun bilinciyle ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"Türkiye derecesi bekliyoruz"

Ziyaretlerinden dolayı başarılı öğrencilere, öğretmenlere ve okul müdürüne çok teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, "Nazilli'miz eğitimde olduğu kadar sporda da oldukça başarılı bir ilçe. Atatürk'ün "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" sözleri de bunu zaten gösteriyor. Ekibimizden Türkiye derecesi bekliyoruz. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

"Beden Eğitimi Öğretmenlerine büyük görevler düşüyor"

Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam İbrahim Küçük de beden eğitimi öğretmenlerine yeni yeteneklerin keşfinde ve başarıda büyük görev düştüğünü ifade ederek, "8 yıldır ilçemizi başarıyla temsil eden bir okulumuz var. Bunda tabi ki beden eğitimi öğretmenlerimizin rolü büyük. Yetenekli öğrencileri branşlarına göre keşfedip spor dünyasına kazandıran öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Spor ve eğitimde başarı birbirine paraleldir. Yerelden sporcu yetiştirerek milli takıma hazırlamak ve ülkemize başarılı sporcular kazandırmak için okullarımız birer sporcu yuvasıdır. Öğretmenlerden isteğimiz yetenekli öğrencileri keşfetmeleridir. Atatürk Ortaokulunda olduğu gibi ilçe genelindeki tüm başarılı öğrencilerimizin ilçemizi, ilimizi hatta ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim