• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Maçka Parkı'nda 3 günde ikinci olay

Maçka Parkı'nda 3 günde ikinci olay
Maçka Demokrasi Parkı'nda, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Grupların şişelerle birbirlerine girdikleri olayda 2 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı. Parkta 3 gün önce de kavga çıkmış ve bir doktorun kırık şişe ile boğazı kesilmişti.

İstanbul’un Şişli ilçesindeki Maçka Demokrasi Parkı’nda bulunan iki grup arasında saat 02.30 sularında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada iki grup birbirlerine alkol şişeleriyle vurmaya başladı. Kavgada ismi henüz öğrenilemeyen iki kişi kafasından aldığı darbelerle yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi o sırada parkta bulunan bir sağlık görevlisi yaptı. Olay yerine sevk edilen ekipler 2 kişiyi gözaltına alırken kaçan diğer saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

“BAKIŞMADAN ÇIKTI”

Öte yandan yaralılardan birinin arkadaşı olduğunu belirten bir kişi, ambulansa binmek istediğini söyledi. Şahıs polis ekiplerinin yasak olduğu uyarısının ardından ikna edilerek, uzaklaştırıldı.

Yaralılara müdahale ettiğini ve sağlık çalışanı olduğunu belirten Yusuf Yıldırım, “Ayırmaya kalktığımda boynuma darbe yedim zaten. Polis arkadaşları çağırdım. İlk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye yolladık. Olay bakışmadan çıktı, sonra birbirlerine şişe ile daldılar, sarhoş kafayla” dedi.

DOKTORU YARALAYAN KİŞİ TUTUKLANDI

Maçka Parkı’nda perşembe günü de laf atma tartışması kavgaya dönüşmüştü. Bir hastanenin psikiyatri bölümünde asistan olan Süleyman Dönmezler (29), Emrah D'nin (22) kırık bira şişesiyle saldırması sonucu ağır yaralanmıştı.

Gözaltına alınan şüpheli Emrah D.  emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adliyesi'ne getirildi.
Savcılıkça ifadesi alınan şüpheli, "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanması talebiyle İstanbul nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul sulh ceza hakimliği,  şüpheli Emrah D.'nin "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmasına karar verdi.  

Şüphelinin "kasten yaralama" suçundan 5, "mala zarar verme" suçundan 1 ve "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan 1 kaydının olduğu belirtilmişti.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim