• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Lider Polisgücü Türkiye Şampiyonluğu için Alanya’da

Lider Polisgücü Türkiye Şampiyonluğu için Alanya’da
Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya'da gerçekleştirilen 2018-2019 Kadınlar Salon Süper Ligi 1. Etabını namağlup unvanla lider tamamlayan Gaziantep...

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Alanya'da gerçekleştirilen 2018-2019 Kadınlar Salon Süper Ligi 1. Etabını namağlup unvanla lider tamamlayan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı ikinci etap müsabakalarına katılmak üzere Alanya'ya gitti.

Avrupa şampiyonu olan takımın 2018 yılı Türkiye şampiyonu olmasına kesin gözüyle baktıklarını ifade eden Başkan Mehmet Kaplan, "Sultanlarımıza güveniyoruz. Hokey Süper Ligini şampiyon olarak tamamlayacaklar" dedi.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 22-25 Aralık tarihlerinde Alanya'da düzenlenecek olan Süper Lig ikinci etap maçlarına katılmak için Alanya'ya giden Gaziantep Polisgücü Bayan Hokey takımı son bütün çalışmalarını tamamladı. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan takımın Türkiye Şampiyonu olmak için sahaya çıkacağını ve süper lig birinci etabını lider olarak tamamlayan takımın ikinci etabı da lider olarak tamamlayacağına inandıklarını ifade ederek sporculara başarılar diledi. Şampiyona süresince takımların başında olacağını da ifade eden Başkan Mehmet Kaplan Gaziantep'e Türkiye Şampiyonu olarak dönmek istediklerini söyledi.

Avrupa'da Türkiye'nin gururu olmayı sürdürecek

Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı Alanya'da 1-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen 2018 - 2019 Kadınlar Salon Süper Lig 1. Etabı tamamlandı. Birinci etabı namağlup unvanla lider olarak tamamlayan Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey takımı zorlu ligin ilk etabını 19 puanla tamamlamıştı. 2018 yılı Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında Türkiye'ye Avrupa Şampiyonluk kupasını getiren Gaziantep Polisgücü Hokey Takımı Haziran 2019'da Ukrayna'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek. 2018 - 2019 Kadınlar Salon Süper Lig için Alanya'ya giden takımı Baş Antrenör Yusuf Kasım, Antrenörler Ayşegül Kasım ve Mustafa Karalar şampiyonaya hazırlarken Leyla Öztürk'ün takım kaptanlığını sürdürdüğü lider ekipte Seda Öztürk, Meryem Oymak, Emine Çelik, Yeter Çelik, Sultan Kılıç, Nurhan Çınar, Hazime Kızılırmak, Emine Çağla Cengiz ve Zeynep Ertan görev alacak. Takımın kalesini Elif Küpeli ve Fatma Çil koruyacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim