• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Lazio: 3 - Galatasaray: 1

Lazio: 3 - Galatasaray: 1
Lazio: Federico Marchetti, Stefan Radu, Milan Bisevac, Mauricio Nascimento, Abdoulay Konko, Lucas Biglia, Marco Parolo, Sergej Milinkovic-Savic, Felipe Anderson,...

Stat: Roma Olimpiyat

Hakemler: Vladislav Bezborodov, Nikolai Golubev, Maksim Gavrilin (Rusya)

Lazio: Federico Marchetti, Stefan Radu, Milan Bisevac, Mauricio Nascimento, Abdoulay Konko, Lucas Biglia, Marco Parolo, Sergej Milinkovic-Savic, Felipe Anderson, Senad Lulic (Dk. 58 Antonio Candreva), Alessandro Matri (Dk. 70 Miroslav Klose)

Galatasaray: Fernando Muslera, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu (Dk. 66 Umut Bulut), Lionel Carole, Jason Denayer, Aurelien Chedjou, Ryan Donk (Dk. 85 Bilal Kısa), Yasin Öztekin (Dk. 76 Olcan Adın), Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Lukas Podolski

Goller: Dk. 59 Marco Parolo, Dk. 61 Felipe Anderson, Dk. 72 Miroslav Klose (Lazio), Dk. 62 Yasin Öztekin (Galatasaray)

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu ikinci ayağında İtalya temsilcisi Lazio ile 1-1 rövanşında sahadan 3 - 1 mağlup ayrıldı ve Avrupa arenasına veda etti.

Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Rus hakem Vladislav Bezborodov'un düdük çaldığı maçta ev sahibi Lazio'ya turu ve galibiyeti getiren golleri 59. dakikada Marco Parolo, 61. dakikada Felipe Anderson ve 72. dakikada da Miroslav Klose attı. Temsilcimiz Galatasaray'ın tek golünü ise 62. dakikada Yasin Öztekin kaydetti.

Bu sonuçla Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda Avrupa'ya veda etti.

TARAFTARDAN İSTİFA ÇAĞRISI

Roma Olimpiyat Stadı'nda skor 3 - 1 olunca maçı izleyen Galatasaray taraftarı "Yönetim istifa', "Denizli istifa" diye tezahürat yaparak tepkilerini dile getirdiler.

46. dakikada Galatasaray gole çok yaklaştı. Bu dakikada gelişen atakta, sağdan Sabri'nin ortasında Lukas Podolski önünde geçen topa dokunamadı ve takımını bir golden etti.

Aynı dakikada sol kanatta topu takip edin topu Yasin Öztekin ceza sahası dışına gönderdi, Ryan Donk önüne gelen topa sert ve düzgün vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta çıktı.

57. dakikada Lazio gole çok yaklaştı. Bu dakikada Lucas Biglia'nın pasıyla ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Alessandro Matri uygun durumda yerden vuruşunu yaptı, ancak top yan direğe çarparak oyun alanının dışına gitti.

59. dakikada Lazio, Marco Parolo'nun golüyle öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Lucas Biglia'nın ortasına altıpas içinde iyi yükselen Marco Parolo yaptığı kafa vuruşuyla topu Fernando Muslera'nın solundan ağlarla buluşturdu: 1 - 0.

61. dakikada Lazio, Felipe Anderson'un golüyle farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikada Antonio Candreva'nın ara pasında ceza alanı içinde topla buluşan Alessandro Matri, pasını boş durumdaki arkadaşı Felipe Anderson'a çıkardı, Felipe Anderson ise önüne gelen topu boş kaleye gönderdi: 2 - 0.

62. dakikada Galatasaray Yasin Öztekin'in golüyle farkı bire indirdi. Bu dakikada Sabri Sarıoğlu, orta yuvarlığın sağ tarafından gönderdiği pasta Yasin Öztekin savunmanın arkasına sarktı ve topla buluştu. Yasin Öztekin, ceza alanı içinde kalesini terkeden kaleci Federico Marchetti'nin önünde vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu: 2 - 1.

71. dakikada Galatasaray kalesi büyük bir tehlike atlattı. Bu dakikada Aurelien Chedjou'nun kaptırdığı top sonrasında Miroslav Klose, Fernando Muslera'dan önce topu kazanıp yerdeyken vuruşunu yaptı, ancak vuruşunda çizgi önünde Aurelien Chedjou'ye çarpan top yön değiştirdi ve kornere çıktı.

72. dakikada Lazio, Miroslav Klose'nin golüyle skoru 3-1 yaptı. Bu dakikada Felipe Anderson'un pasıyla ceza alanı sol çaprazında topla buluşan Stefan Radu bekletmeden topu içeri doğru çıkardı, uzak direkte Miroslav Klose, altıpas önünde boş durumda topu ağlara gönderdi: 3 - 1.

Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takımın çabası da gol getirmedi ve karşılaşmayı 3 - 1 kazanan Lazio bir üst tura çıkarken, temsilcimiz Galatasaray ise Avrupa'ya veda etti.

Cihan

Lazio: 3 - Galatasaray: 1

Lazio: 3 - Galatasaray: 1

Lazio: 3 - Galatasaray: 1

Lazio: 3 - Galatasaray: 1

Lazio: 3 - Galatasaray: 1

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim