• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Kurumsal İş Süreçlerinde YEDAŞ SAP Paydaşlığı

Kurumsal İş Süreçlerinde YEDAŞ  SAP Paydaşlığı
Almanya'nın dev yazılım firması SAP, kurumsal kaynak planlama ve sektöre özel yazılımları ile YEDAŞ'ın büyük paydaşları arasında yer alıyor.

Almanya'nın dev yazılım firması SAP, kurumsal kaynak planlama ve sektöre özel yazılımları ile YEDAŞ'ın büyük paydaşları arasında yer alıyor.

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, sektöründe ilk olma özelliğine sahip "kurumsal iş süreçlerini" yakından görmeleri için SAP'inin Alman yöneticilerini Samsun'a davet etti.

Avrupa standartlarında teknolojik bir altyapıya sahip olan YEDAŞ'ın bilgi teknolojileri, insan kaynakları süreçleri ve kurumsal iletişim uzmanlarından oluşan heyet, YEDAŞ'ın kurumsal mükemmellik alanındaki en büyük çözüm ortaklarından biri olan SAP'nin, Almanya'nın Walldorf kentinde yer alan Görev Komuta Merkezi (MCC) ve İnovasyon Kontrol Merkezi'ni (ICC) ziyaret etti. Şirketlerin kurumsal uygulamalarına yazılım ve teknolojik çözümler sunan SAP'inin Merkez Başkanı Julia Segnitz, ICC Başkanı Dr. Marcus-Alexander Funke ve Güney Avrupa Aktif Destek Birimi Başkanı Eric Sammler tarafından iş süreçleri hakkında bilgi alan heyet, Komuta Merkezi'nde "kritik destek" verilmekte olan bir SAP müşterisini canlı olarak dev ekranlardan izledi.

"YEDAŞ'IN SAP İLE OLAN İŞBİRLİĞİNİ TAKDİRLE KARŞILIYORUZ"

YEDAŞ heyetine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden ve hizmetleriyle ilgili detaylı bir sunum yapan Merkez Başkanı Julia Segnitz, YEDAŞ'ın daha önce yapmış olduğu projeleri yakından izlediğini belirterek, "SAP tarafından geliştirilen kurumsal kaynak planlama ve sektöre özel yazılımların YEDAŞ'ın çok kısa sürede sistemine başarıyla entegre edildiğini biliyorum, bu çalışma içerisinde yer alan tüm uzmanları takdir ediyorum" dedi.

Komuta Merkezi Odası'nda kritik destek verilmekte olan bir SAP müşterisiyle ilgili yapılan işi canlı olarak dev ekranlardan izleten Segnitz, "Bu merkezden tüm dünyadaki müşterilerimize kesintisiz video konferans aracılığıyla uzaktan destek ve ilkyardım sunuyoruz. Müşteri sistem ve haberleşme altyapıları, müşterinin olası darboğazlara düşmesi veya sistem kilitlenmelerine karşı anında müdahale ediyor, sistemi kontrol altına alıyoruz" diye konuştu.

TÜRKOĞLU, SAP'NİN ALMAN YÖNETİCİLERİNİ SAMSUN'A DAVET ETTİ

SAP ile 2014 yılında "kurumsal iş süreçlerini mükemmelleştirmek" amacıyla protokol imzaladıklarını hatırlatan YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, YEDAŞ'ın Türkiye'de GIS (Coğrafi Bilgi Sistemi), AMR (Uzaktan Okuma sistemi), IS-U(Müşteri Hizmetleri Yönetimi), Talep-Tahmin yazılımı, Enerji Analizörleri, Hukuk/İcra Takip Yönetimi Sistemlerini SAP sistemine entegre edip, en üst düzeyde kullanabilen ilk elektrik dağıtım şirketi olduğuna dikkat çekti. Türkoğlu, "Gelişen teknolojiyi yakından takip etmek ve sistemine entegre etmek, her elektrik dağıtım şirketinin olmazsa olmazları olmalıdır. Sürdürülebilir Müşteri Memnuniyeti odaklı yaklaşımı ancak "mükemmel kurumsal iş süreçleri" ile mümkün kılabilirsin. Biz alt yapımızı dünyanın en büyük kurumsal yazılım ve teknolojik çözümler sunan SAP ile geliştirdik. YEDAŞ olarak çok kısa sürede müşterilerimize hizmet sunuyoruz ve memnun ayrılmasını sağlıyoruz" diye konuştu.

YEDAŞ Genel Müdürü Türkoğlu, SAP'nin Alman yöneticilerini YEDAŞ'a davet ederek, elektrik dağıtımı sektöründeki ilk olma özelliğine sahip "kurumsal iş süreçlerini" yakından görmelerini istedi.

Kurumsal İş Süreçlerinde YEDAŞ SAP Paydaşlığı

Kurumsal İş Süreçlerinde YEDAŞ SAP Paydaşlığı

Kurumsal İş Süreçlerinde YEDAŞ SAP Paydaşlığı

Kurumsal İş Süreçlerinde YEDAŞ SAP Paydaşlığı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim