• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Kula Caddelerine Modern Dokunuş

Kula Caddelerine Modern Dokunuş
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Kula'daki Yunus Emre ve Tabduk Emre caddelerinde ilçenin tarihi ve şehir yapısına uygun altyapı, yol, kaldırım, aydınlatma...

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Kula'daki Yunus Emre ve Tabduk Emre caddelerinde ilçenin tarihi ve şehir yapısına uygun altyapı, yol, kaldırım, aydınlatma ve yeşil alan düzenleme çalışmaları hızla ilerliyor.

Kula'da Yunus Emre ve Tabduk Emre caddelerini yenileme kararı alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu iki caddedeki çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 925 metre uzunluğundaki Tabduk Emre ve 440 metre uzunluğundaki Yunus Emre caddelerinin altyapı, yol, kaldırım, aydınlatma ve yeşil alan çalışmaları, Kula'nın tarihi ve şehir yapısına uygun olarak yeniden dizayn edilerek tasarlandı. Yürütülen çalışmaların Kula'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçelerde başlattıkları hizmet hamlesini Kula'da da sürdürdüklerini söyledi. Manisa'nın 17 ilçesiyle modern bir görünüme kavuşması için gece gündüz mesai harcadıklarını ifade eden Başkan Ergün, "İlçelerimizin eksikliklerini tespit ediyor, bölgenin mimari yapısını da göz önünde bulundurarak doğru projelerle çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Kula da bu anlamda tarihi yapılarıyla öne çıkan ilçelerden birisi. Ancak mevcut caddelerin durumu Kula'mıza yakışmıyordu. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun ile yaptığımız ortak görüşmeler neticesinde Yunus Emre ve Tabduk Emre caddelerini yenileme kararı aldık. Kula, hizmetin en iyisini hak ediyor. İnşallah Kula ve diğer ilçelerimizde de bundan önce olduğu gibi gelecek günlerde de vatandaşlarımızı memnun edecek hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

"HAK ETTİĞİ GÜZELLİĞE KAVUŞACAK"

Yunusemre ve Tabduk Emre caddelerindeki çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri sonrasında alt ve üst yapısıyla yenilenen caddelerin yakın zamanda hak ettiği güzelliğe kavuşacağını söyledi. Kulalı vatandaşların daha yaşanılabilir bir kentte hayatlarını sürdürmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Tosun, "Bizleri bu makamlara layık gören vatandaşlarımızı memnun etmek adına tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün de destekleriyle ilçemizi her geçen güzelleştiriyoruz" diye konuştu.

PROJE MODERN YAPISIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu da projenin ayrıntılarıyla ilgili bilgi verdi. Gençoğlu, projenin modern yapısıyla dikkat çeken bir çalışma olacağını vurgulayarak, "İki caddeye toplamda 2 bin 260 metre andezit bordür, 66 bin 650 metrekare üç santimlik andezit levha ve 14 bin metrekare taban tuğlası döşenecek. Bununla birlikte yeşil alan, kaldırım ve yol aydınlatmalarıyla modern bir görünüme kavuşturulacak olan Yunus Emre ve Tabduk Emre caddeleri en kısa zamanda halkımızın hizmetine açılacak" dedi.

Kula Caddelerine Modern Dokunuş

Kula Caddelerine Modern Dokunuş

Kula Caddelerine Modern Dokunuş

Kula Caddelerine Modern Dokunuş

Kula Caddelerine Modern Dokunuş

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim