• BIST 9051.7
  • Altın 2298.322
  • Dolar 32.3144
  • Euro 35.1126
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

’Kuklalar dünyasından mutlu bir eğlence’ öğrencilerle buluşuyor

’Kuklalar dünyasından mutlu bir eğlence’ öğrencilerle buluşuyor
Mardin'de Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın karne hediyesi olan kuklalar dünyasından muhteşem bir eğlence isimli tiyatro gösterimi...

Mardin'de Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman'ın karne hediyesi olan kuklalar dünyasından muhteşem bir eğlence isimli tiyatro gösterimi öğrencilerle buluşmaya başladı.

Vali Yaman tarafından öğrencilere karne hediyesi olarak sunulan kuklalar dünyasından muhteşem bir eğlence isimli tiyatro gösterime girdi. Öğrenciler. eğitici konular üzerinde durulan gösteriye katılarak keyifli vakit geçirerek eğleniyor. Tiyatro gösterimi ile ilgili bilgi veren Vali Yaman, yaz aylarında karnelerini alan öğrenciler için mahallemize havuz geldi projesinin hayata geçirerek binlerce öğrenciyi havuzla buluşturduklarını hatırlattı. Vali Yaman, "Geçen sene olduğu gibi bu senede yarı yıl tatiline girecek öğrencilere karne hediyesi olarak buz pistini faaliyete geçireceğiz. Kırsal mahallelerde okuyan minik öğrencilerimizi unutmayarak onlar içinde tiyatro gösterimini hayata geçirdik. Kuklalar dünyasından muhteşem bir eğlence isimli tiyatro gösterimi şehir genelindeki kırsal mahallelerimizde okuyan öğrencilerimizle buluşturmaya başladık. Öğrencilerimizin keyifli ve güzel vakit geçirmelerini sağlamış olacağız. Bunun yanında tiyatro gösteriminde özellikle trafik kuralları ile ilgili gösterim ise çok önemli. Öğrencilerimizi trafik kuralları konusunda eğitiyoruz. Bütçemizi hemşehrilerimiz için harcıyoruz. Şehrimizde ne ihtiyaç var ise o ihtiyaçlara göre projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belediye olarak bütçemizi öğrencilere, gençlere, kadınlara, engellilere yani Mardinli hemşehrilerimize harcıyoruz. Daha fazla yatırım, daha fazla sosyal proje, daha fazla insana ve daha fazla hemşehrimize dokunmak suretiyle, Mardin'e daha fazla hizmet edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim