• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Küçük Nehir İyileşti Babası İş Sahibi Oldu

Küçük Nehir İyileşti Babası İş Sahibi Oldu
Eyüp'te, geçen günlerde bir köpeğin saldırısına uğrayan dört yaşındaki Nehir sağlığına kavuşurken, babası Tugay da artık Eyüp Belediyesi temizlik...

Eyüp'te, geçen günlerde bir köpeğin saldırısına uğrayan dört yaşındaki Nehir sağlığına kavuşurken, babası Tugay da artık Eyüp Belediyesi temizlik işlerinde çalışacak. Karadolap mahallesinde çocukları bir sokak köpeği tarafından ısırılan Argın ailesine Eyüp Belediyesi sahip çıktı. Başkan Aydın, 4 yaşındaki Nehir'in tedavisi için her türlü imkanı seferber ettiklerini söylemiş, ayrıca işsiz babaya iş imkanı sağlayacaklarını belirtmişti.

Başkan Remzi Aydın'ın talimatıyla aile ile iletişime geçen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli, küçük Nehir'in ve aileyi evinde ziyaret ederek, önce çocuğun sağlığına kavuşması daha sonra da ailenin ihtiyaçlarını belirlemişti. İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet veren bir ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Nehir'in tedavisi tamamlandı. Artık taburcu olan ve evine kavuşan küçük kız kardeşlerine kavuştu.

Küçük kıza oyuncak gönderen ve tedavisinin devamında ailenin yanında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Aydın, baba Tugay'a da iş sözü verdi. Yaklaşık 3 aydır işsiz olan 24 yaşındaki Tugay Argın bundan böyle Eyüp Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak. İşe başlamadan önce Başkan Remzi Aydın'ı makamında ziyaret ederek teşekkür eden Tugay Argın, "Sayın başkanımız kızımın sağlığı ile yakından ilgilendi. Bize bir baba gibi sahip çıktı. İhtiyacımız olduğunda yanımızdaydı. Kendisinden Allah razı olsun. Şükürler olsun artık bir işim var. Başkanıma teşekkür ediyorum" dedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da, çocuğun sağlığının önemli olduğunu belirterek "Onu hep beraber takip ederek o süreci atlattık. Sonrasında çocuğumuzun babası Tugay kardeşimize söz vermiştik işe ihtiyacı vardı. Her baba gibi ailesini geçindirmesi gerekiyordu. Biz de kendisine verdiğimiz sözü tuttuk. İnşallah yarın itibariyle güzel, düzenli bir işe sahip olacak. Ailesine katkı sağlayacak. Biz de gözetimimize devam edeceğiz. Her zaman yanlarında olacağız" diye konuştu.

Küçük Nehir İyileşti Babası İş Sahibi Oldu

Küçük Nehir İyileşti Babası İş Sahibi Oldu

Küçük Nehir İyileşti Babası İş Sahibi Oldu

Küçük Nehir İyileşti Babası İş Sahibi Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim