• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Kuaför kız kardeşini para için öldürmüş

Kuaför kız kardeşini para için öldürmüş
Bursa'nın Gemlik ilçesinde geçtiğimiz gün kuaförlük yapan kız kardeşini öldüren zanlının cinayeti para için işlediği ortaya çıktı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde geçtiğimiz gün kuaförlük yapan kız kardeşini öldüren zanlının cinayeti para için işlediği ortaya çıktı. Ağabeyinin silahından çıkan 6 kurşunla öldürülen kuaför kadının 1 ay önce emniyete giderek ağabeyinden şikayetçi olduğu, can güvenliği olmadığı için Gemlik ilçesini terk etmek istediğini, ağabeyinin kendisini gördüğü yerde öldürebileceğini söylediği ileri sürüldü.

Olay geçtiğimiz gün Balıkpazarı bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi de olan kadın kuaförü Günay Torun,(55) işe gitmek için 34 PG 4315 plakalı otomobiline bindi. Bu sırada yaklaşan beyaz renkli otomobilden inen bir kişi direksiyondaki Günay Torun'a doğru tabancayla 6 el ateş etti. Torun, olay yerinde hayatını kaybederken ateş eden kişi beyaz renkli otomobile binerek kaçtı.

Zanlı ağabey bir başka ilçede yakalandı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Torun'u, ağabeyi Halil K.'nın öldürdüğünü belirledi. Halil K. Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir tanıdığının evinde suç aleti tabancayla yakalandı. Olayda kendisine yardımcı olduğu öne sürülen kayınbiraderi E.G. ile Halil K.'nın yakalandığı evin sahibi S.T. de gözaltına alındı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen 3 kişi adliyeye sevk edildi. Cinayeti işlediği belirlenen ağabey Halil K. tutuklanırken E.G. ve S.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gemlik'i terk edemeden bulmuş

Olayda hayatını kaybeden 55 yaşındaki Günay Torun'un, kendisinden sürekli para isteyen ağabeyinden korktuğu için ilçeyi bir an önce terk etmek istediği ortaya çıktı. 1 ay önce Gemlik Emniyet Müdürlüğüne giderek ağabeyi Halil K.'dan (56) şikayetçi olan kadının, "Ağabeyim olan Halil K. sürekli benden para istiyor vermeyince ölümle tehdit ediyor. Beni gördüğü yerde öldürebilir" dediği ileri sürüldü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim