• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Yeni Eğitim-öğretim Dönemine Hazır

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Yeni Eğitim-öğretim Dönemine Hazır
Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi'nde, Tıp Fakültesi Laboratuvarları ve Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Laboratuvarları'nın açılışı düzenlenen...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi'nde, Tıp Fakültesi Laboratuvarları ve Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Laboratuvarları'nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

KTO Karatay Üniversitesi'nde yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışa Konya Valisi Muammer Erol, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Ramazan Biberci, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyeleri, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ali Gökpınar, NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neyhan Ergene, Konya İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Küçükkendirci, Medicana Konya Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mustafa Demirel, protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

KTO Karatay Üniversitesi'nin nitelikli üniversiteler arasında yerini aldığına vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Bayram Sade, "Üniversite olarak araştırma gerçekleştirilebilecek 5 laboratuvarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunduk, onların daha verimli çalışabilecekleri alanları oluşturduk. Açılışını gerçekleştirdiğimiz laboratuvarların hayırlı olmasını diliyorum. Hekimlik mesleği, saygın ve evrensel bir meslek olmanın yanı sıra, teknoloji ile birlikte gelişim ve değişim gösteren, tek değişmeyen öğesi insana hizmet olan kutsal bir meslektir. Üniversitemiz araştırma merkezleriyle ortak projeler yapabilecek iyi eğitimli, dünya standartlarında bilimsel bilgi üretebilecek nitelikli akademisyenleri bünyesinde barındırmaktadır. KTO Karatay Üniversitesi olarak siz değerli öğrencilerimizi yarının, ülkemizin en iyi doktorları olarak görmek arzusundayız. Açılışını gerçekleştirildiğimiz laboratuvarımız nitelikli, ülkeye katkılar sağlayacak bilim insanları yetiştirecektir" dedi.

Etkinlikte KTO Karatay Üniversitesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi de protokol üyelerinin beğesini topladı. Açılışın ardından KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Gülsüm Arslan, kronik hastalıkları olan çocukların dileklerini gerçekleştirmek için üç tıp öğrencisinin başlattığı Türkiye genelinde de 22 tıp fakültesine yayılan "Leyla'dan Sonra" projesi hakkında katılımcılara bilgi verdi. KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neyhan Ergene'ye üniversite öğrencilerinin eseri olan hat sanatı tablosu hediye edildi.

Programın sonunda "Fotoğraflarla Hekimlik" yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Yeni Eğitim-öğretim Dönemine Hazır

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Yeni Eğitim-öğretim Dönemine Hazır

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Yeni Eğitim-öğretim Dönemine Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim