• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 17 °C

Koyunabdal Özlediği Hizmetlere Kavuşuyor

Koyunabdal Özlediği Hizmetlere Kavuşuyor
Bünyan Belediyesi eski bir belde olan Koyunabdal mahallesinde 2016 yılında yapılacak olan yollar için alt yapı çalışmalarına başladı.

Bünyan Belediyesi eski bir belde olan Koyunabdal mahallesinde 2016 yılında yapılacak olan yollar için alt yapı çalışmalarına başladı.

Bünyan'da yol ve ulaşım sorunu kalmayacak sloganıyla yola çıkan ve bu doğrultuda yıl boyunca 44 mahallenin tamamında yoğun bir çalışma yürüten Bünyan Belediyesi bu alandaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Karakaya, Elbaşı, Hazarşah, Kardeşler, Karatay, Pirahmet, Danişment, Yeni Süksün gibi mahallelerde 2016 yılı çalışmalarına şimdiden başlayan Bünyan Belediyesi 6360 sayılı büyükşehir yasasıyla beldeden mahalleye dönüşen Koyunabdal mahallesinde yapılacak yeni yollar için alt yapı çalışmalarına da başladı.

Hedeflerinin mümkün olan en kısa sürede alt ve üst yapı sorununu çözmüş bir ilçe ortaya çıkarmak olduğunu belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu;" 2015 yılı içtersinde hem alt yapıda hem üst yapıda ilçemizin eksiklerini önemli ölçüde giderdik. 44 mahallemizin tamamına ulaşmak için yoğun bir çaba harcadık. Alt ve üst yapı eksiklerini gidermiş, yol ve ulaşım sorunu olmayan bir ilçe için çalışmalarımıza kış aylarında da ara vermedik. 2016 yılı programında olan mahallelerimizde alt yapı çalışmalarına başladık. Bu çerçevede birçok mahallemizde yol ıslahı, çevre düzenlemesi, zemin iyileştirmesi, yeni yolların açılması gibi çalışmalar yapıyoruz. Bu mahallerimizden biride eski bir belde belediyesi olan ve nüfus yoğunluğunun fazla olduğu Koyunabdal Mahallesi. Koyunabdal mahallemizde mahalle arası yollarda ıslah çalışması yapılırken bir yanda da yeni yollar açıyor, zemin iyileştirme çalışması yürütüyoruz. Mahallemizde çevre düzenleme çalışmalarımızda devam ediyor" dedi.

Başkan Gülcüoğlu yürütülen çalışmaların hemen her mahallede yapılacağını, planlı bir program ile eksiklerin kalıcı olarak giderileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim