• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Koto-akated İşbirliğiyle Aynı Anda 2 Fuar Düzenlecek

Koto-akated İşbirliğiyle Aynı Anda 2 Fuar Düzenlecek
Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) ile yaptığı işbirliği neticesinde, 20-23 Ekim 2016 tarihlerinde düzenleyeceği...

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) ile yaptığı işbirliği neticesinde, 20-23 Ekim 2016 tarihlerinde düzenleyeceği İNTEMAK Fuarı'nı, Altyapı İnşaat Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirecek.

Kocaeli'nin fuar ve kongre merkezi olması vizyonuyla projelerini sürdüren Kocaeli Ticaret Odası, nihai hedefe ulaşılması için önemli bir işbirliğine imza attı. Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) ile işbirliği yapan Kocaeli Ticaret Odası, 20- 23 Ekim 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan İNTEMAK Fuarı (Doğu Marmara Makine, Yapı Teknolojileri ve Ürünleri, İnşaat Makine ve Ekipmanları, İş Makineleri İhtisas Fuarı) ile eş zamanlı olarak Altyapı İnşaat Fuarı'nı (INFRATURK) da gerçekleştirecek. Yapılan işbirliğiyle birlikte, sadece fuar değil AKATED'in20-23 Ekim 2016 tarihlerinde yurt içinden ve yurtdışından pek çok akademisyenin ve uzmanın katılımıyla gerçekleştireceği 6. Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Kongresi (NO-DIG TURKEY) ile 3. Su Kayıp ve Kaçakları Türkiye Forumu (WATER LOSS FORUM TURKEY) etkinlikleri de Kocaeli'ne taşınacak. Bu sayede daha çok sayıda firmanın fuarda katılımcı olarak yer alması ile daha nitelikli ziyaretçinin fuara gelmesi temin edilecek.

AKATED ile yapılan işbirliği, Kocaeli Ticaret Odası'nda düzenlenen törenle imza altına alındı. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, AKATED Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Torun, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri; Fuat Berna, Yusuf Ziya Uludüz, KOTO Fuar, Kültür Turizm ve Sanat Komisyonu Başkanı Alp Kayalar, Destekler, Proje ve AR-GE Komisyonu Başkanı Volkan Yılmaz,komisyon üyesi Cafer Kozluca, AKATED Yönetim Kurulu Başkan YardımcılarıAbdulkadir Aydın, Mustafa Cumhur Özgirgin ve KOTO Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Gürer'in yer aldığı törende işbirliğinin, uluslararası bir fuar şehrine dönüşmeyi hedefleyen Kocaeli'ne hayırlı olması temenni edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim