• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Ko-mek Sosyal Medyada Yarışıyor

Ko-mek Sosyal Medyada Yarışıyor
KO-MEK, "Etkin Sosyal Medya Kullanımı" çalışmasında dereceye giren kurs merkezi yöneticilerine hediye verdi.

KO-MEK, "Etkin Sosyal Medya Kullanımı" çalışmasında dereceye giren kurs merkezi yöneticilerine hediye verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK) bir taraftan mesleki ve sanat eğitimlere tüm hızıyla devam ederken diğer taraftan da daha geniş kesimlere ulaşmak için sosyal medya üzerinden tanıtımlarına devam ediyor. Kuruluşundan bugüne kadar yüzlerce farklı branşta yüz binlerce insana meslek ve sanat eğitimleri veren Halk Üniversitesi KO-MEK, bu eğitim öğretim sezonunda 156 farklı branşta 25 bin 279 kursiyerle Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olma vasfını sürdürüyor. Kocaeli genelinde daha çok kişiye ulaşmak isteyen KO-MEK, sosyal medya üzerinden vatandaşlara ulaşmak için çalışmalarını sürdürüyor. KO-MEK bu kapsamda kurs merkezleri arasında sosyal medyada en çok kişiye ulaşan kurs merkezlerine hediye verdi.

HEDEF 50 BİN KİŞİ

Kurs Merkezlerine hediye verilen toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir, KO-MEK Genel Koordinatörü Lokman Ceyhan ve KO-MEK idarecileri "Etkin Sosyal Medya Kullanımı" çalışmasında dereceye giren kurs merkezi yöneticileri ile bir araya geldi. Dereceye giren kurs merkezlerine hediyelerinin verildiği programda durum değerlendirmesi de yapılarak ayrıca yeni hedefler belirlendi. Programda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal, "Sosyal medyaya çok önem veriyoruz. Sosyal medyayı angarya olarak görmeyin, günümüz teknolojisinde vatandaşlara ulaşmak için en etkin yöntem olarak biliniyor" dedi.

HEDEF KİTLE İÇİN SOSYAL MEDYA ÖNEMLİ

Hedef kitle tarafından en iyi şekilde algılanması ve sürdürülebilir bir hale gelmek için en iyi yolun sosyal medya olduğunu ifade eden Yeşildal, "Bunu magazinsel olarak görmektense ciddi bir proje olarak görmeliyiz. İnsanlar artık birbirleriyle bir şey yapmaktansa sosyal medyada paylaşımlarıyla görüşüyorlar" dedi. Bu tür halkla ilişkiler projeleri ile KOMEK'in sosyal medyada aktif kullanıcılara ulaştığını ifade eden Yeşildal, "Şu ana kadar 30 bin kişiye ulaştık, hedefimiz 50 bin kişiye ulaşmak" ifadesini kullandı. Sosyal medyayı en etkin kullanan Mehmet Ali Paşa, Mevlana ve Leyla Atakan Kurs Merkezlerine çalışmalarından dolayı hediye verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim