• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı
Kadınların toplum içinde daha aktif rol almalarını ve ekonomiye katılımlarını desteklemeyi amaçlayan ve 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlara...

Kadınların toplum içinde daha aktif rol almalarını ve ekonomiye katılımlarını desteklemeyi amaçlayan ve 18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlara açık olan Kız Kardeşim Projesi'nin Gaziantep'teki eğitimleri tamamlandı. Gaziantep Valiliği, Gaziantep Ticaret Odası ile Gaziantep Kent Konseyi Kadınlar Meclisi'nin, ev sahipliğinde ve Coca-Cola Türkiye ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliği ile gerçekleşen eğitimlere katılan kadınlar sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Gaziantep Valiliği, Gaziantep Ticaret Odası ile Gaziantep Kent Konseyi Kadınlar Meclisi'nin ev sahipliğinde ve Coca-Cola Türkiye ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (BÜYEM) işbirliğiyle gerçekleştirilen Kız Kardeşim Projesi'nin Gaziantep'teki eğitimleri, 19 Şubat Cuma günü Gaziantep Ticaret Odası'nda düzenlenen sertifika töreniyle son buldu. Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu, Gaziantep Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Funda Suran, Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Entegre Pazarlama İletişim Direktörü İpek Zeren Süel ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkezi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörü Dr. Işıl Keskin Şahan'ın katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, eğitimleri tamamlayan 236 kadın sertifikasını aldı.

Sertifika töreninde konuşan Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Acıoğlu, kadınların her geçen gün iş hayatının ve sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer aldığını gördüklerini belirterek, "Kadın artık evde oturan, evin ve çocukların bakımı ile ilgilenen kişi olarak değil, şirket patronu, girişimci ya da üst düzey yönetici gibi sıfatlarla da hayatın her alanında varlığını hissettiriyor. Kadınların iş hayatında ve sosyal hayatın içerisinde daha aktif olmalarını istiyoruz ve Gaziantep Ticaret Odası olarak kadınlarımızı hayatın her alanında destekliyoruz" dedi.

Gaziantep Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Funda Suran ise, "Kız Kardeşim eğitimleri Gaziantepli kadınlarımızın kendilerini geliştirmelerine destek oldu. Eğitimleri tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan bütün kadınlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam boyu Eğitim Merkezi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri Direktörü Dr. Işıl Keskin Şahan bu sertifikaları vermek bizleri onurlandırdığını belirterek, "BÜYEM olarak "Kız Kardeşim" için hazırladığımız eğitim programı, Etkili İletişim Becerileri Geliştirme, Etki Yaratma Becerisi, Etkili Konuşma ve Diksiyon, Finansal Okuryazarlık, Kadın Olmanın Vaz Geçilmez Rolleri ve Kendini Tanı Fark Yarat konu başlıklarını kapsıyor. Toplam 30 saat süren eğitimler katılımcıların kişisel gelişim yolculukları için bir başlangıç noktası olma niteliği taşıyor. Katılımcılarımızın aldığı kişisel gelişim eğitimlerinin gerek sosyal yaşamlarına gerekse iş yaşantılarına olumlu katkı sunması bizleri mutlu edecektir." İfadelerini kullandı.

2020 yılına kadar tüm dünyada 5 milyon kadını güçlendirme hedefiyle yola çıkan Coca-Cola'nın Türkiye'de yeni bir projeyi hayata geçirmesinden mutluluk duyduğunu söyleyen Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Entegre Pazarlama İletişim Direktörü İpek Zeren Süel, "Coca-Cola olarak, "Kız Kardeşim projesi" ile Gaziantepli kadınlara finansal okur yazarlıktan etkili konuşmaya kadar farklı alanlarda yetkinlik kazandıracak eğitimler verilmesine destek olmaktan gurur duyuyoruz. Kız Kardeşim projesiyle çıktığımız yola Kayseri, Malatya ve Gaziantep'in ardından, Trabzon, İzmir, Adana ve Sakarya'da devam ederek Türkiye'nin dört bir yanındaki kadınlara ulaşacağız. Kadınlarımızı dinleyerek, onların ihtiyaçlarına göre bilgi ve yetkinlik kazanmalarına destek olmanın heyecanı içindeyiz " diye konuştu.

18-55 yaşları arasındaki okuryazar tüm kadınlara açık olan Kız Kardeşim eğitimleri kapsamında, katılımcıların bireysel ve toplumsal yaşamlarını iyileştirmelerine, kendilerini geliştirmelerine ve yetkinlik kazanmalarına destek olan eğitimler verildi. Bu eğitimler kapsamında kişisel gelişimin yanı sıra finansal okuryazarlık, iletişim, sosyal medya, diksiyon, etkili konuşma ve bireysel motivasyon gibi dersler yer alıyor.

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı

“Kız Kardeşim” Eğitimlerine Katılan Gaziantepli Kadınlar Sertifikalarını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim