• BIST 9079.97
  • Altın 2324.229
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Kız Arkadaşına Helikopterde Evlenme Teklif Etti

Kız Arkadaşına Helikopterde Evlenme Teklif Etti
Romantik damat adayı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kız arkadaşına helikopterle İstanbul semalarında evlenme teklif etti.

Romantik damat adayı, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kız arkadaşına helikopterle İstanbul semalarında evlenme teklif etti. İstanbul'un eşsiz manzarası eşliğinde evlenme teklifi alan gelin adayı ise şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemedi.

Evlenme teklifleri için damat adaylarının dört gözle beklediği 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Yakup İngin, sevgilisi Döndü Polat'a unutamayacağı bir evlenme teklifi yaptı. Döndü Polat'ı evinden alan Yakup İngin, Sevgililer Günü olduğu için gezmeye gitmek istediğini söyledi. Polat'ın teklifine olumlu yanıt vermesiyle çift, Maslak Ayazağa'nda gezmeye başladı. Sevgilisinin helikopter merakını bilen damat adayı, helikopter pistinin bulunduğu alana gelerek, sevgilisine helikopterle gezmeyi teklif etti. Çift helikoptere bindikten sonra İstanbul semalarında tur attı. Yakup İngin, arkadaşının getirdiği çiçekleri sevgilisine vererek, çiçekte yazan notu okumasını istedi. Romantik sevgili, daha sonra cebinden çıkarttığı tek taş yüzüğü uzatarak sevgilisi Döndü Polat'a evlenme teklif etti. Bu sırada pilotun yanında oturan çiftin arkadaşı ise gül yapraklarını çiftin üzerine döktü. Genç kız aldığı sürpriz teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

"DEĞİŞİK BİR ŞEY OLSUN İSTEDİM"

Sevgilisine romantik bir evlenme teklifi yapan Yakup İngin, "Değişik bir şey olsun istedim. Farklı bir şey yapmak istedim. Kendisi de helikoptere binmeye merak duyuyordu. Böyle güzel bir güne denk geldi. Ben de değerlendirmek istedim" şeklinde konuştu.

Helikopterde sürpriz evlenme teklifi alan Döndü Polat ise, "Çok mutluyum, hiç böyle bir evlenme teklifi beklemiyordum. Heyecanlandım ve ne yapacağımı bilemedim. Benim için çok güzel bir şeydi bu. Bana tamamen sürpriz oldu" dedi.

"TOPLAMDA 70 ÇİFTİMİZİ UÇURACAĞIZ"

Her pazar İstanbul turları yaptıklarını ifade eden Kaan Air Satış Müdürü Recep Karakuş, "Bu yıl Sevgililer Günü pazar gününe denk geldi. Toplamda 70 çiftimizi İstanbul üzerinde helikopter ile uçuruyor olacağız. Bugün de helikopterde misafirlerimizi ağırlıyor olacağız. Turlar esnasında evlenme teklifi yapacak misafirlerimiz var" diye konuştu.

İstanbul'un tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini gökyüzünden görmek isteyen vatandaşlar, Kaan Air'in düzenlediği "Helisightseeing İstanbul" helikopter turlarında KDV dahil 49 ila 149 euro ücret ödeyerek uçabiliyorlar.

Kız Arkadaşına Helikopterde Evlenme Teklif Etti

Kız Arkadaşına Helikopterde Evlenme Teklif Etti

Kız Arkadaşına Helikopterde Evlenme Teklif Etti

Kız Arkadaşına Helikopterde Evlenme Teklif Etti

Kız Arkadaşına Helikopterde Evlenme Teklif Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim