• BIST 9079.97
  • Altın 2307.251
  • Dolar 32.3024
  • Euro 35.0637
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya:

Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya:
AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya 1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından vaat edilen hizmetlerin yapılması için siyasi mekanizmalarla birlikte...

AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya 1 Kasım Genel Seçimlerinin ardından vaat edilen hizmetlerin yapılması için siyasi mekanizmalarla birlikte uyum içerisinde çalışmalar sergilediklerini söyledi.

Milletvekili Çetinkaya, "Kırşehir'in ihtiyacı olan yapılan hizmetler kadar hizmetlerin oluşması için gerekli şartların yerine gelmesini sağlamaktı. Şimdi bizler, yapılanların üstüne yeni hizmetler eklemek için İl Teşkilatı, Kırşehir Belediyesi ve Milletvekili Mikail Arslan ile birlikte uyum içerisinde çalışmalar yapmaktayız." dedi.

Kırşehir için yorgunluk göstermeden ve duraksamadan hemen çalışmalara başladıklarını anlatan Milletvekili Çetinkaya, "Yapılan seçimlerin ardından anlayışımız gereği hizmet yolunda hemen kapıları açmaya ve açtırmaya başladık. Bu kapsamda TBMM Başkanı İsmail Kahraman başta olmak üzere Kırşehir heyeti ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İç İşleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz makamlarında Kırşehir heyeti ile ziyaret edilerek, Kırşehir'e yapılacak yatırımlar için istişarede bulunduk. " diye konuştu.

Yapılan ziyaretlerle birlikte Kırşehir " e hizmet için istişarede bulunduklarını ifade eden Milletvekili Çetinkaya, "Kırşehir'de Vali Necati Şentürk, Milletvekilimiz Mikail Arslan, Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeci, İl Başkanımız Mustafa Kendirli ve teşkilatlarımızın en küçük birimleri de dahil olmak üzere sergilediğimiz Kırşehir'in menfaatleri doğrultusunda çalışmalar var. Şehir siyasetçi birlikteliğini en iyi şekilde tesis ederek hem yerel siyasette hem de genel siyasette birlik ve beraberlik içerisinde Kırşehir için, önemli ve büyük icraatlar yapılabileceğini göstergesi şehir siyasetçi birlikteliği ile oldu." İfadelerini kullandı.

Sağlık, ulaştırma, eğitim, çevre ve Kırşehir'in kalkınmasında iki milletvekili olan AK Parti'nin sağladığı bütünlük ile çalışmalarında başladığının müjdesini veren milletvekili Çetinkaya, hiç kimsenin seçim kampanyamızda vaat edilen projelerden şüphe duymaması gerektiğini bütün projelerin Kırşehir'de Türkiye genelinde olduğu gibi gerçekleşeceğini bildirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim