• BIST 9536.14
  • Altın 2474.489
  • Dolar 32.4754
  • Euro 34.5454
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Kimse Yok Mu'dan Muradiye’de ihtiyaç sahibi ailelere yardım

Kimse Yok Mu'dan Muradiye’de ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Kimse Yok Mu Derneği (KYM) Van Şubesi, Muradiye ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği (KYM) Van Şubesi, Muradiye ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Şube Müdürü Önder Çolak, ihtiyaç sahibi ailelere yardım edebilmeleri için hayırseverlerin derneklerine bağışta bulunması çağrısında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği, Doğu ve Güneydoğu Bölgesi'nde maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor. Van'ın Muradiye ilçesinde gönüllülerin katılımı ile yaklaşık 30 aileye gıda kolisi ulaştırıldı. KYM Van Şube Müdürü Önder Çolak, Derneğin, her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya, imkânları ölçüsünde bu ailelere yardımcı olmaya devam edeceğini söyledi. Çolak, dernek olarak ihtiyaç sahibi ailelerin, kabul edilen ayni ve nakdi bağışlar doğrultusunda her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştığını aktardı.

Derneğin her zaman ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya ve imkânları ölçüsünde bu ailelere yardımcı olmaya devam ettiğini söyleyen Çolak, "Şubemize yardım talebi için başvuran yaklaşık 30 ailemize yönetim kurulu kararı ile gıda kumanyası yardımı yapmaya karar verdik. Gönüllülerimiz ile beraber Muradiye'deki ailelerimize bu yardımları ulaştırdık. Ailelerimizi evlerinde ziyaret ederek gıda yardımlarını kendilerine teslim ettik." şeklinde konuştu.

Yardımların diğer ilçelerde de devam edeceklerini söyleyen Çolak, "İnşallah diğer ilçelerimizde de bu yardım programlarımızı yapacağız. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı Van ilinde bulunan hayırseverlere ve bağışçılarımıza teşekkür ediyor, hepsinden Allah razı olsun diyorum." dedi.

İlçede ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek yardımların ulaşmasına vesile olan Kimse Yok Mu Derneği gönüllüsü Mehmet Çetinkol, yaklaşık 90 kilometre uzaklıktan gelip buradaki ailelere yardım ulaştırmanın kendilerine büyük bir manevi mutluluk tattırdığını söyledi. Çetinkol, "Bu yardımları yapan hayırseverlerden ve bizlere bu manevi mutlulukları tattıran Kimse Yok Mu Derneğinden Allah razı olsun." dedi.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim