• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kick boksçular kupa sevincini Başkan Demirtaş’la paylaştılar

Kick boksçular kupa sevincini Başkan Demirtaş’la paylaştılar
Düzce de 39 kulüpten 420 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Kulüpler Ligi müsabakalarda lig şampiyon olan İlkadım Belediyesi Spor Kulübü sporcuları,...

Düzce de 39 kulüpten 420 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Kulüpler Ligi müsabakalarda lig şampiyon olan İlkadım Belediyesi Spor Kulübü sporcuları, şampiyonluğu İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile birlikte kutladı.

Türkiye Kick Boks Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kulüpler Ligi müsabakalarda lig şampiyonu olan İlkadım Belediyesi Kick Boks sporcuları ve antrenörler Fatih Karagül ile Kerim Güzel'i, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş makamında ağırladı. Başkan Demirtaş şampiyonlara tatlı sürprizi yaparak başarılar diledi.

Ziyarette İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık ve İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman hazır bulundu. Yapılan turnuva hakkında Başkan Demirtaş'a, bilgi veren kick boks antrenörü Fatih Karagül, "39 kulüpten 420 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada sporcularımız 9 altın 6 gümüş,6 bronz madalya ile kulüpler arası lig müsabakalarında lig şampiyonu oldu. Şahsım ve sporcularım adına spor ve sporcuya verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

"Spora ve sporculara desteğimiz sürecek"

Başkan Demirtaş makamında misafir ettiği sporcularla ve antrenörlerle gerçekleştirdiği sıcak sohbet sırasında bazı hatırlatmalarda bulunarak, "Hedefi olmayanın başarısı olmayacağı gibi başarıya inanmayanın da hedeflerine ulaşması mümkün değildir. İlkadım Belediyesi olarak gençliğin zinde ve azimli olarak yetişmesi adına bir taraftan spor bir taraftan da sosyal faaliyetlere devam edeceğiz. İlçemizden yetenekli sporcular yetişerek büyük başarılara imza atıyorlar. Ben buradan her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Genç sporcularımızı ve hocalarımızı canı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporculara desteğimiz sürecek" diye konuştu.

Şampiyon kick bokscular ziyaret sonrası Mehmetçiğe asker selamı gönderdiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim