• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kepez Belediyesi, Kardeşini Ağırladı

Kepez Belediyesi, Kardeşini Ağırladı
Kepez Belediyesi ile Akşehir Belediyesi arasında imzalanan Kardeş Şehir Protokolü için Antalya'ya gelen Akşehir Belediyesi protokolü, Kepez Belediyesi'nin...

Kepez Belediyesi ile Akşehir Belediyesi arasında imzalanan Kardeş Şehir Protokolü için Antalya'ya gelen Akşehir Belediyesi protokolü, Kepez Belediyesi'nin konuğu oldu.

Kardeş Şehir projesine imza atan iki belediye Antalya'da buluştu. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve belediye yönetimi kardeş şehirli misafirleri ağırladı. Protokolü imzalamak ve Kepez Belediyesi'nin icraatlerini yerinde incelemek için Antalya'ya gelen Akşehir Belediyesi protokolü yoğun programın ardından Kepez Kent Ormanı'nda ağırlandı. Faaliyet gezilerinin ardından gerçekleşen buluşmada Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Kepez Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Antalya Akşehir'i Sevenler Derneği Başkanı Tuncay Kesim ile her iki belediyeden çok sayıda meclis üyesi ve personel hazır bulundu.

Samimi bir atmosferde sohbet havasında gerçekleşen programda her iki belediye de Kardeş Şehir Projesi'nden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tütüncü, yaptığı konuşmada, Kepez Belediyesi olarak Akşehir Belediyesi ve Akşehir ile gönül bağımız bulunuyor. Bu gönül bağıyla birlik ve beraberlik içerisinde hemşeri hukukunu oluşturma konusunda önemli adımlar attık. Konya'nın, Akşehir'in çok önemli değerlerini bölgemizde yaşatma adına ve Akşehir'in dünyaya kazandırdığı en önemli isimlerden olan Hoca Nasreddin'in tanıtımı noktasında güzel çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalarımız bundan sonra çok farklı bir istikamette devam edecektir. Ben bu protokolün her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Programda konuşan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da iki şehir arasındaki kardeşlik bağının altını çizdi. Başta Nasreddin Hoca ile başlayan ve karşılıklı ziyaretlerle kurulan gönül bağının bundan sonrasında birlikte imza atılacak başarılı çalışmalara yansıyacağını dile getirerek memnuniyetini ifade etti.

İki belediyenin yöneticileri, inceleme gezilerinin ardından düzenlenen akşamda tanışıp kaynaşırken, Kardeş Şehir projesinin detayları konuşuldu. Gecede doğum günü olan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya sürpriz bir kutlama düzenlendi. Yeni yaşına girerken böylesine güzel bir buluşmanın gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Akkaya, başta Tütüncü olmak üzere herkese teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim