• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Kentkart’tan Öğrencilere Kolaylık

Kentkart’tan Öğrencilere Kolaylık
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe'de kurduğu Kent Kart Elektronik Dolum Makineleri'yle yolculara kolaylık sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Umuttepe'de kurduğu Kent Kart Elektronik Dolum Makineleri'yle yolculara kolaylık sağlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş Kent Kart'ta kolay ve hızlı uygulamalar gerçekleştiriyor. Umuttepe bölgesinde ana durakta oluşan Kent Kart dolum kuyrukları, yeni konulan Kent Kart Elektronik Dolum Makineleri'yle ortadan kaldırıldı. Yolcular artık Kent Kart gişesinde sıra beklemeden dolum makineleriyle 4 saniyede Kent Kartlarını doldurabiliyorlar.

Ana durağa yeni konulan 2 adet Kent Kart Elektronik Dolum Makineleriyle Umuttepe'deki dolum makinesi sayısı 4'e çıktı. Dolum makinelerinin diğerleri kampüsün içindeki yemekhanede ve B kapısı girişinde yer alıyor. Öğrencilerin yoğun olarak kullandığı dolum makineleri hızlı bir şekilde dolum yapıyor. Cihaz üzerinde bulunan manyetik bölmeye kent kart konulduktan sonra cihaz kart seçimi istiyor. Kart seçimini yapan yolcu para yükleme bölmesine para ekleyerek işlemini tamamlıyor.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi İsmail İnce, "Kent Kart gişesinde sıra bekliyoruz. Burada direk kartımı koyuyorum. Atmam gereken tutarı koyduğumda çok pratik bir şekilde birkaç saniye içinde işlemimi tamamlayabiliyorum. Gişede 5 dakika beklerken dolum makinesinde işlemim birkaç saniye sürüyor" dedi.

Otomotiv Mühendisliği öğrencisi Emre Arzık da dolum makinelerinin birkaç noktada olmasının işlerini hızlandırdığını ve yerinde bir uygulama olduğunu söyledi. Matematik Bölümü öğrencisi Kübra Karapınar ise dolum cihazlarının beklenen bir uygulama olduğunu belirterek, "Diğer noktalarda yaygınlaşmasını istiyoruz. Hızlı olması bizim için avantaj" şeklinde konuştu.

Kent Kart dolum makinelerinin sayılarının ilerleyen günlerde daha da yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim