• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Kdz. Ereğli Şoförler Odası’ndan CHP’ye Ziyaret

Kdz. Ereğli Şoförler Odası’ndan CHP’ye Ziyaret
Zonguldak'ın Ereğli Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, göreve yeni seçilen CHP ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde...

Zonguldak'ın Ereğli Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, göreve yeni seçilen CHP ilçe teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kdz. Ereğli Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek beraberinde 2. Başkan Ahmet Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bu gün saat 10.30'da CHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret ederek göreve yeni seçilen İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı ve yönetim kurulu üyelerine "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Yeni yönetimin gençlerden oluştuğunu gördüğünü belirten Civelek, kendilerine başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı ise 2015 yılını seçimler ve kongrelerle geçirdiklerini belirterek, bundan sonraki üç yıllık dönemde partiyi yeniden ayağa kaldırmak için çalışacaklarını söyledi. Ocakçı konuşmasında "Dostluk içerisinde bir kongre geçirdik. Yönetime seçilen arkadaşlarımız siyasette daha önce aktif görev almamış isimler. Yöneticilik yapmak içinde biçilmiş kaftanlar. Bizler ilçe kongresinden sonra Zonguldak il kongresine hazırlandık. Pazar günü o kongremizde bitti. Bir yıl içerisinde çok fazla seçim ve kongre gördük. Biraz yorulmuştuk. Bu günden itibaren artık ziyaretlerimizi yapacağız. Bundan sonra partimizi için uğraşmaya başlayacağız. Önümüzde üç yıl seçim görünmüyor. Bu üç yıllık süreyi partimizi birazcık daha ayağa kaldırmak için yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber çalışarak geçireceğiz" dedi.

Civelek ile Ocakçı konuşmaların ardından basına kapalı olarak ilçenin gündemine ilişkin meseleler üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Kdz. Ereğli Şoförler Odası’ndan CHP’ye Ziyaret

Kdz. Ereğli Şoförler Odası’ndan CHP’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim