• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Kayserigaz Eğitimleri Sürdürmeye Devam Ediyor

Kayserigaz Eğitimleri Sürdürmeye Devam Ediyor
Kayserigaz, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile beraber Eraslan Group bünyesinde faaliyet gösteren ERS Baca Sistemleri'nin...

Kayserigaz, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu ile beraber Eraslan Group bünyesinde faaliyet gösteren ERS Baca Sistemleri'nin katkılarıyla "Doğalgazlı Bacalar" konulu eğitim düzenledi.

Bilgi ve birikime giden yolun iyi bir eğitimden geçtiği bilinciyle eğitim çalışmalarını sürdüren Kayserigaz, geçtiğimiz hafta Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu'nda başlattığı eğitim programına, bu hafta Eraslan Group bünyesinde faaliyet gösteren ERS Baca Sistemleri ile birlikte devam etti.

Erciyes Üniversitesi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programlarının yoğun katılım sağlayarak takip ettiği eğitimde, ERS Baca Sistemleri yetkilileri, doğalgaz baca sistemleri, bacalarda kullanılan malzemeler, baca çeşitleri, baca montajı gibi konularda detaylı olarak bilgi paylaşımında bulundu. Gerçekleştirilen eğitimde özellikle baca sistemlerinden verim sağlanabilmesi için nelere dikkat edilmesi gerektiği ve güvenli bir baca sisteminin kurulabilmesi için hangi kıstaslara göre işlem yapılmasının daha uygun olacağı, geleceğin teknik personellerine anlatıldı.

Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ve öğretim görevlilerinin soruları ERS Baca Sistemleri yetkilileri ve Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ tarafından cevaplandırıldı. Eğitim sonunda, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nafiz Kahraman ve Kayserigaz Proje Müdürü Murat Akdağ tarafından, ERS Baca Sistemleri yetkililerine teşekkür belgeleri takdim edildi. Gerçekleştirilen eğitimden dolayı Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ve öğrencileri memnuniyetlerini belirterek teknik eğitimlerin kendileri için oldukça önemli olduğunu belirterek, teşekkür ettiler.

Kayserigaz Eğitimleri Sürdürmeye Devam Ediyor

Kayserigaz Eğitimleri Sürdürmeye Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim