• BIST 9693.46
  • Altın 2504.678
  • Dolar 32.5828
  • Euro 34.7996
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Kayserigaz çalışanları ilkokul öğrencileri için kitap topluyor

Kayserigaz çalışanları ilkokul öğrencileri için kitap topluyor
Kayserigaz kurumsal sosyal sorumluluk Grubu "Mavi Köprü7, Kayseri'nin Develi ilçesindeki bir ilköğretim okuluna hediye edilmek üzere şirket çalışanları...

Kayserigaz kurumsal sosyal sorumluluk Grubu "Mavi Köprü7, Kayseri'nin Develi ilçesindeki bir ilköğretim okuluna hediye edilmek üzere şirket çalışanları arasında kitap toplama kampanyası başlattı.

Her yıl Dünya Kitap Günü ve Kütüphaneler Haftası dolayısıyla çocukların kütüphanesine kitap kazandırmayı hedefleyen Kayserigaz, geçen yıllarda sevimli maskotu Dolgi'nin kitaplarını minik kahramanlarına hediye etmişti. Bu yıl ise geçen yıllardakinden farklı olarak, Kurumsal Sosyal Sorumluluk faaliyeti kapsamında Kayserigaz çalışanlarından oluşan Mavi Köprü grubu ile şirket içinde kitap toplama seferberliği başlattı. Kitap toplama işlemi 22 Şubat Pazartesi gününden başlayarak, 18 Mart Cuma gününe kadar devam edecek. Kampanya dahilinde Kayserigaz çalışanları yakın çevrelerinden kitap toplayabileceği gibi evlerinde kullanmadıkları kitapları kullanılabilir hale getirerek, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştıracak.

Mavi Köprü üyelerinden Kayserigaz Kurumsal İletişim Yöneticisi Özlem Acur, "Tamamı şirketimizin farklı bölümlerinden, 9 asıl üyeden oluşan, Kayserigaz'ın tüm çalışanlarının gücünü barındıran, kocaman yüreği olan bir grubuz. Tüm yıl boyunca sosyal sorumluluk faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Kayseri halkı etkinliklerimizi basından, şirketimize ait sosyal medya hesaplarımızdan ve yine şirketimize ait web sitemizden takip edebilecekler. Kayserigaz olarak yarının geleceği olan çocuklarda kitap sevgisini artırma adına her yıl farklı aktiviteler düzenliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda şirketimizin maskotu olan Dolgi'ye ait hikaye kitapları, İngilizce dergi, bulmaca ve boyama kitapları hazırlayarak Kütüphaneler Haftası'nda ilköğretim öğrencilerine hediye ettik. Bu yıl da kurumsal sosyal sorumluluk grubumuz Mavi Köprü ile ilköğretim öğrencilerinin ihtiyaç duyabileceği kitapları toplamaya karar verdik. Mavi Köprü olarak amacımız araştıran, sorgulayan, öğrenen ve öğreten bir neslin yetişmesine katkıda bulunmak. Kitaba ulaşma noktasında yeterli imkana sahip olmayan çocuklarımıza kitap ulaştırabilmek için çalışmalarımıza başladık. Toplamış olduğumuz kitapları Kayserigaz'ın yatırım alanlarından olan Develi İlçemizde bulunan bir ilköğretim okuluna hediye edeceğiz." dedi.

Kampanyada ilköğretim öğrencileri için yaşlarına uygun eğitici ve öğretici kitapların toplanması sağlanarak, çocukların kitap okuma alışkanlığı kazanması amaçlanıyor. Toplanacak kitaplar sayesinde çocuklar ihtiyaç duydukları kitapları okuma imkanına kavuşacak.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim