• BIST 9142.4
  • Altın 2325.069
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü Tam Öğrenme Projesi Türkiye Birincisi

Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü Tam Öğrenme Projesi Türkiye Birincisi
Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanan Tam Öğrenme Merkezleri Projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Eğitim ve Öğretimde...

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünce uygulanan Tam Öğrenme Merkezleri Projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik" ödül töreninde birinci oldu.

"Doğru eğitim araçları kullanıp uygun eğitim fırsatları verildiğinde öğrenemeyecek öğrenci yoktur." Sloganıyla yola çıkan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Tam Öğrenme Merkezleri Projesi birincilik ödülünü aldı. Ankara" da düzenlenen törende Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve ekibine birincilik ödüllerini verdi.

Tam Öğrenme Merkezleri Projesi ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu'nu başarılarından dolayı kutlayan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı projenin elde ettiği sonuçlara vurgu yaparak "Bizim bir ilimizde veya okulumuzda yapılan çalışmalar tüm İllerimizde uygulanıyor demektir. İnşallah tüm bu projeler ülke genelinde yaygınlaşır" dedi.

Kayseri İl Milli eğitim Müdürlüğünün katıldığı yarışmaya Ülke genelinde 1047 proje başvurdu. İlk değerlendirme sonuçlarında önce bölgede birincilik ödülünü alan Tam Öğrenme Merkezleri Projesi Ankara" da düzenlenen finalde de kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Törenden sonra açıklama yapan Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğılu "Tam Öğrenme Merkezleri Projesinin temelinde okullar ve öğrenciler arasında ki başarı farklılığı algısını ve velilerin kamu okulları arasındaki kalite farklılığı algısını ortadan kaldırmayı amaçlayarak tüm öğrencilerin eşit seviyede öğrenmesini sağlayıp okullar arasındaki farklılığı ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.

Sürekli ölçme yaparak öğrenciyi öğrenmeye maruz bırakıp elde edilen değerlendirme sonuçlarına bağlı geri dönüt sağlayarak ek öğrenme fırsatları oluşturmak projenin esaslarından biridir." diye konuştu.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu "Kayseri genelinde uyguladığımız bu projenin Ülke genelinde yaygınlaştırılması yeni hedeflerimizden biridir. Bizim dünyamızda projeler araçtır. Amaç çocuklarımızdır. Bu proje yada bu arada uygulamakta olduğumuz 35 projede de yaklaşımımız bireyin gelişim basamaklarına yönelik sosyal, psikolojik, akademik veya fiziksel yönlerinden en az birine yada birkaçına dokunarak fırsatlar sağlamayı istiyoruz. İstiyoruz ki her zaman dillendirdiğimiz geleceğimizin teminatı dediğimiz çocuklarımızı yarınlara vatanını milletini bilen, dinine değerlerine sahip çıkan ve 2023 vizyonuna uygun nesiller yetiştirelim. Tüm kaygımız bu.

Öncelikle tüm çalışma arkadaşlarıma, ekibime teşekkür ediyorum, işin esas kahramanları Okul Müdürlerimiz ve Öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Bizi ödüle layık gören başta Sayın Bakanımız Nabi Avcı olmak üzere tüm Bakanlık yetkililerine teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim