• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Kayseri Erciyesspor 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Kayseri Erciyesspor 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı
PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Ericyesspor, 6 futbolcuyu renklerine bağladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Ericyesspor, 6 futbolcuyu renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, devre arasında takımın çok güzel bir kamp dönemi geçirdiğini kaydederek, "Erciyesspor devre arasında Antalya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdi. Ligin 2. yarısında güzel oynadığımız futbolla maalesef berabere kaldığımız 2 maç oynadık. Sonuç itibariyle güzel oynayan ve göze hoş gelen bir futbolla iyi yolda ilerleyen bir takım görüntüsü vermekteyiz. Bunun için canla başla çalışan başta Ziya başkanım ve diğer yönetim kurulu arkadaşlarım bu takımın ruhunu geri getiren hocamız Timuçin ve ekibine, futbolculara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Takımda transfer yasağı gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Savruk, transfer döneminin sonuna yaklaşılırken 6 futbolcuyu renklerine bağladıklarını kaydetti. Savruk, "Transfer döneminin sonuna yaklaşırken takıma devre arası transfer döneminin sonuna yaklaşmaya başladık. Yönetim olarak biz Erciyes'in menfaatleri gereği gerekli çalışmaları ilk günkü aşkla aynı şekilde yapıyoruz. Bugün 6 transferimizi tanıtacağız. Özellikle belirtmek istiyorum ki Erciyesspor'un transfer yasağıyla ilgili çıkan söylentiler var. Bu tip şeyler olabiliyor. Geçen sene bizi düşüren oyuncularımızın bizi icraya vermeleri veya yasal yollarla haklarını aramaları sebebiyle biraz sıkıntı yaşamışlığımız var ama sonuç olarak biz yönetim olarak bunları aşmış durumdayız. Ben belirtmek istiyorum ki geçmiş dönemde SSK ve vergi borcu olan bir kulüp lisanslı futbolcu sözleşmesi yapamıyor. Biz bugün lisanslı sözleşme yapabiliyorsak bilin ki Erciyessor'un hiçbir kuruma böyle bir borcu yoktur. Tabii ki futbolcularla aramızda alacak verecek ilişkisi olur bu da çok doğal, birçok kulüpte de böyle problemler olabiliyor" ifadelerini kullandı.

Yeni transferler hakkında bilgi veren Savruk, "Göztepe'den sezon sonuna kadar kaleci Oğuzhan Bahadır'la anlaştık Göztepe'den. Elazığspor'dan 6 aylık kiralık olarak stoper Mehmet Cansın Çiçek, Believe Spirit takımından geldi 3,5 yıllığına, sol bek Emre Özkan Karabükspor'dan geldi sezon sonuna kadar, orta saha Zafer Çevik Adana Demirspor'dan geldi sezon sonuna kadar, sol bek oyuncumuz Stefan Ashkovski Partizan'dan geldi 1,5 yıllığına. Bunun dışında Nijerya'dan altyapı için aldığımız oyuncularımız var" şeklinde konuştu.

"ERCİYESSPOR İYİ YOLDA"

Takımın iyi yolda olduğunu kaydeden Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, maçlardaki seyirci ortalamasının 250 olduğunu söyledi. Savruk, "Erciyesspor iyi yolda, ben bunu söylemek istiyorum. Erciyesspor'dan yana kimsenin gözü arkada kalmasın, çok değerli bir başkan ile birlikte personeli canla başla mücadele ediyor. Üzülerek söylüyorum yalnız devam ediyor. Bizim seyirci ortalamamız bu sene 250 kişi. Başkanımızın da belirttiği gibi biz bu gerçek Erciyesspor taraftarı olan 250 kişiye çok teşekkür ediyoruz. Herkes eleştirmeye gelince eleştiriyor ama destek vermeye gelince maalesef bu desteği göremiyoruz. Bizim yönetim olarak futbolcularımızın, hocamızın en büyük eksiği ne para ne pul, sadece taraftarımız eksik. Erciyesspor'un o stadı doldurabilecek bir taraftarı olsa bugün Erciyesspor inanın en başlara oynamaktan hiç çekince göstermez. Gol attığımızda ağlayan bir başkana sahibiz, şehrin ileri gelenleri tarafından bırakın maddi desteği manevi destek Erciyesspor'u nerelere getirir düşünmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kendisini Kayseri Erciyessporlu yapan imzayı atan Mehmet Cansın Çiçek, takımda olduğu için mutlu olduğunu söyleyerek, "Erciyesspor'a geldiğim için çok mutluyum. Yıllarca Süper Lig'de tanıdığım bir kulüp. Geçen seneden tanıdığım ağabeylerim de var takımda. O yüzden alışmakta çok zorluk çekmedim. Takımdaki ortam şu an çok iyi, tam bir aile ortamı var. İnşallah alt sıralardan kurtulup hak ettiğimiz yeri bulacağız" dedi.

Partizan'dan gelen yeni transfer Steafan Ashkovski de, "Burada olmaktan çok mutluyum, idmanlarda elimden gelen her şeyi yapacağım. Her şey için çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Bir diğer transfer Believe Atiemwen ise takım için elinden geleni yapacağını söyleyerek, "Umarım takım daha iyi olur, daha iyi yerlere gelir. Burada olmaktan çok mutluyum. Takımın daha iyi olması için elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.

Konuşmaların ardından kaleci Oğuzhan Bahadır, Mehmet Cansın Çiçek, Believe Ateimwen, Emre Özkan, Zafer Çevik, Stefan Ashkovski kendilerini Erciyessporlu yapan imzayı attı.

Kayseri Erciyesspor 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Kayseri Erciyesspor 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Kayseri Erciyesspor 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Kayseri Erciyesspor 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Kayseri Erciyesspor 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim