• BIST 9474.94
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Kaymakam, Şehit Ailesini Ev Sahibi Yaptı

Kaymakam, Şehit Ailesini Ev Sahibi Yaptı
Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in öncülüğünde, hayırsever iş adamlarının katkısıyla Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Mehmet...

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in öncülüğünde, hayırsever iş adamlarının katkısıyla Ankara'da yaşanan bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Mehmet Kutlu'nun ailesi için satın alınan ev şehit ailesine teslim edildi. Şehidin eşi Seda Kutlu ve çocukları, evin tapusunun teslimi anında duygu dolu anlar yaşadı.

Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel öncülüğünde ilçe halkı şehit ailesine sahip çıktı. Aile için alınan evin tapusu şehit ailesine teslim edildi. Teslim törenine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Milletvekili Sema Kırcı, Bandırma Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Rüştü Çelenk, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırma Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Yılık, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ve Bandırma İlçe Müftüsü Süleyman Küçük de katıldı. Teslim töreninde devlet yetkililerinin tüm ilgisi şehidin Tuana (5) ve Damla (1) adlı kızlarında oldu.

30 Ağustos tarihinde teröristlerin düzenlediği hain saldırı sonucu Diyarbakır'da şehit olan Polis Memuru İlker Narin'in eşi Emel Narin ve 2 yaşındaki kızı Meyra'ya alınan evin tapusunu bir ay önce baba evinde teslim ettiklerini belirten Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, yetim, öksüz, engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi vatandaşların, gaziler ve şehit ailelerinin her daim yanlarında olduklarını söyledi. Bıraktıkları emanetlerine devlet ve Bandırma Ailesi olarak sonuna kadar sahip çıkacaklarını dile getiren Kaymakam Sonel, "Vatanımıza, bayrağımıza ve ezanımıza göz dikenlere bu asil ve fedakar milletimiz var oldukça fırsat vermeyecektir. Evlerimizin alınmasında desteklerini esirgemeyen çok değerli hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Vatanı uğruna şehit olan Astsubay Mehmet Kutlu ve canını seve seve veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim