• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Kaybolan çocuk dolapta bulundu

Kaybolan çocuk dolapta bulundu
Van merkez Edremit ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki çocuk, jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ekipleri ve vatandaşlar arama yaparken evin...

Van merkez Edremit ilçesinde kaybolan 6 yaşındaki çocuk, jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ekipleri ve vatandaşlar arama yaparken evin dolabından çıktı, çocuğun ailesi sevinç gözyaşları döktü.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Süphan Mahallesinde meydana geldi. 6 yaşındaki Mevlüt Buldu, akşam saatlerinde arkadaşları ile oyun oynadıktan sonra evine gitti. Akşam olunca aile küçük Mevlüt'ü evde görmeyince mahalle ve evin etrafını aradı. Olumlu netice alamayan aile durumu yetkililere bildir. jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), polis ekipleri kısa süre bölgeye gitti. Aile ve vatandaşlardan onu hakkında bilgi alan ekiplerin bir kısmı ev ve yakın çevreyi, bir kısmı evin yanından geçen kanalda aramaya başladı. Jandarma insana duyarlı köpeğinde katıldığı aramada bir netice alamayan ekipler, bölgeye jandarma su altı ekiplerini istediler. Jandarma su altı ekibi kanala girerek yaklaşık 3 kilometre suda arama yaptı. Ekipler, arama yaparken, aile ve yakınları sabırsızlıkla gelecek güzel bir haberi bekledi. Saatler 23:35'i gösterirken evden büyük çığlıkların çıkması üzerine arama yapan bütün ekipler eve doğru koşmaya başladı. Küçük Mevlüt, akşam eve geldiğinde odadaki dolaba girip uyuya kaldı. Uykusunu alıp dolaptan çıkan Mevlüt'ü gören kalabalık sevinçten çığlık atarken, baba İlhan Buldu oğlunu sağ salim görmesiyle bayıldı. Odadakiler su ve kolonya dökmesiyle baba Buldu kendine geldi. Çocuğunu kucağına alan aba Buldu, oğlunu doyasıya öptü. Aile ve yakınları, kaybolan Mevlüt için gözyaşı dökerken, bu kez bulunduğu için sevinç gözyaşları döktüler. Baba Buldu ve dede emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Çocuğun bulunmasıyla aramaya katılan ekipler, normale dönerken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim