• BIST 8988.92
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Kayapınar Kaymakamı Koç, hafta sonunda vatandaşlarla buluştu

Kayapınar Kaymakamı Koç, hafta sonunda vatandaşlarla buluştu
Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, hafta sonu kısıtlamasında ev ziyaretleri gerçekleştirip belediyenin hazırladığı...

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, hafta sonu kısıtlamasında ev ziyaretleri gerçekleştirip belediyenin hazırladığı ve yapımları devam eden projeleri yerinde inceledi.

Kaymakam Koç'un ilk durağı Huzurevleri ve Fırat Mahallesi'nde ev ziyaretleri oldu. Ziyaretler sırasında kadınlara ve çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Kaymakam Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni normal hayatın ruhuna uygun olarak bu ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların yanında olduklarını hissettirmeye çalıştıklarını söyledi. Kaymakam Koç, ziyaret sırasında yakın ilgi gösterdiği çocuklarla hem oynadı hem şakalaşarak eğlenceli anlar geçirmelerini sağladı. Vatandaşlar da ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Koç'a teşekkür etti.

Yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

Kaymakam Koç, ev ziyaretlerinin ardından belediye tarafından hazırlanan ve yapımları devam eden Hanımelleri Çarşısı, Barış Mahallesi'ndeki 500 Evler spor kompleksi ile 4 adet tenis kortu, 4-6 yaş Kur'an kursu ve 1. Sınıf Atık Geliştirme Merkezi inşaatlarını gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Koç son olarak Kayapınar Şehir Ormanına geçti. Buradaki çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Koç, emeği geçenlere teşekkür etti. Hazırlanan projelerle ilgili çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini ifade eden Kaymakam Koç, "Ekiplerimiz devam eden çalışmaların belirlenen tarihte hizmete sunulması anlamında büyük gayret gösterirken bizde Kayapınar Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan hizmetleri en kaliteli biçimde yapmak ve insanımızın hizmetine sunmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz" dedi.

Kayapınar Kaymakamı Koç, hafta sonunda vatandaşlarla buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim